Ny KopShop løsning klar

Supporterklubben har inngått et samarbeid med Joggen Sport i Drammen vedrørende salg av souvenirer. Allerede nå kan du kjøpe den nye hjemmedrakten.

Etter å ha samarbeidet noen år med Sportspro vedrørende salg av souvenirer, er det fra 1. juli Joggen Sport i Drammen og innehaver Ole Hermann Borgan som overtar som "Hoffleverandør".

Salg av souvenirer via Liverpool FC har i mange år bydd på mange utfordringer - mest fordi en av verdens største klubber ikke driver med "wholesale" utenfor Storbritannia. Derfor har det aldri vært mulig å sikre seg stabile leveranser til akseptable priser. Vi har sterke signaler på at dette kommer til å endre seg drastisk i løpet av de neste årene, men inntil videre vil det nok fortsatt være slik at etterspørselen er større enn tilbudet på mange artikler.

Det som skjer med KopShop-tilbudet de neste ukene er at det frem til 1. juli vil vårt nye tilbud være operativ med en midlertidig nettbutikk som selger de nye draktene. Men fra juli og utover sommeren vil den nye nettbutikken fylles gradvis opp.

Den tidligere toppdommeren og Liverpool-entusiasten, Ole Hermann Borgan, gleder seg til å betjene Supporterklubbens medlemmer.

- Dette er en idé jeg tente på straks det ble etablert kontakt med Supporterklubben. Jeg har selv fulgt klubben nøye gjennom mange år, og har også hatt gleden å dømme på Anfield i Champions League-sammenheng.

- Den nye hjemmedrakta ser bedre ut enn noen gang, og jeg håper tilbudene våre utover neste sesong kommer til å falle i smak.

Ole Hermann legger til at det også er mulighet til besøke "nye" KopShop i butikken i Drammen. Joggen Sport er etablert i Torget Vest kjøpesenter. Adresse: Rådhusgata 2 (klikk for kartbeskrivelse).

Det vil komme en mer utfyllende prestasjon både av Joggen og den nye KopShop-løsningen i neste medlemsblad. Den nye hjemmedrakten kan kjøpes HER - medlemspris kr 560,-. Hvis du bruker ditt medlemsnummer som brukernavn når du handler er garantert den prisen.

Frem til 1. juli vil Sportspro fortsatt selge souvenirer for oss gjennom den nåværende løsningen. Klikk her for å sjekke tilbudet deres.