Ny scoring for fornøyd Babel

Ryan Babel roser Steven Gerrard, og mener at man nå vil gå til neste kamp mot Aston Villa med styrket selvtillit. Racing Santander vil ikke bli påvirket av mulige låneavtaler.

I syvende himmel
Til tross for at hans karriere på Anfield ikke har fått en smertefri start etter den kostbare overgangen fra Ajax, har Ryan Babel scoret sju mål i en sesong hvor han så langt oftere har kommet inn som reserve enn startet kamper. Han startet imidlertid mot Luton i går, og stod for den viktige scoringen rett før pause.

Etter fire uavgjorte kamper før 5-0 seieren, tror nederlenderen nå at man vi ha styrket selvtillit før mandagens kamp mot Aston Villa, og han berømmer samtidig sin kaptein Steven Gerrard.

- Det er nesten normalt at Steven spiller slik, sier Babel til klubbens offisielle hjemmeside etter at avansementet til 4.runde i FA-Cupen ble klart.

- Han tok godt vare på sine sjanser og det er ingen tvil om at han er en virkelig viktig spiller for oss.

- Det kunne han blitt flere, men vi her fornøyd med å ha scoret fem. Vi skulle ha åpnet scoringene tidligere, men det var viktig at vi fikk et mål like før pause og når vi scoret igjen tidlig i 2.omgang ble det lettere å spille.

- Jamie Carragher er en annen viktig brikke i Liverpool. Han er en stor spiller med mye erfaring, og han gir hundre prosent uansett hvilken kamp det er.

- Neste kamp mot Aston Villa vil bli mot en motstander på et annet nivå, men vi vil være klare. Det er bra at vi nå har en uke å komme oss på. Det vil ikke bli lett, men denne seieren mot Luton vil ha gitt oss styrket selvtillit.


Låneavtaler ikke i boks
Racing Santander har tidligere bekreftet at man er interessert i å låne Liverpools 21-åringer Nabil El Zhar og Sebastian Leto. Presidenten Francisco Pernia bekrefter imidlertid at man ennå ikke er blitt enige med Liverpool om noen avtaler. Pernia avviser også spekulasjoner i pressen om at man på Anfield vil kunne bruke disse mulige overgangene til å sikre seg den argentinske midtstopperen Ezequiel Garay, som har vært linket til de helrøde en stund.

- Vi har snakket med en engelsk klubb (Liverpool) i noen uker, sier Pernia til Diario Montanes. - Avtalen er imidlertid ennå ikke i orden.

- Det er interesse fra store klubber i å kjøpe vår spiller (Garay), men navnet Garay har ikke vært nevnt i disse forhandlingene.

- Dette er klart, og Liverpool kjenner vår situasjon. Hvis dette ikke lenger er klart vil Racing mislykkes i å hente El Zhar og Leto, siden vi ikke ønsker å skape problemer for oss selv i fremtiden.