Ny sjanse for Itandje

Rafael Benitez antyder at Charles Itandje vil spille sin femte førstelagskamp for Liverpool mot Luton i kveld. Manageren synes det er en ære å delta i FA-cupen.

Mens det blåser friskt rundt Liverpools amerikanske eiere prøver Rafael Benitez etter beste evne å forberede laget til kveldens omkamp mot Luton i FA-cupen. Spanjolen sier til liverpoolfc.tv at det er en ære å få lov til å være med i verdens eldste cupturnering.

- Dette er en fantastisk turnering. Alle kamper er vanskelige å vinne, og den er veldig motiverende for de små klubbene. For de store klubbene innebærer den hele tiden en risiko. Jeg vet ikke så mye om cupturneringer i andre land, men i England er nivået på lagene virkelig bra, så FA-cupen kan meget godt være den beste cupturneringen i verden, uttaler Rafa.

Det er ventet at spanjolen lar franske Charles Itandje vokte buret også i kveldens kamp, akkurat som han har gjort i alle nasjonale cupkamper så langt denne sesongen.

- Charles spiller bra og viser at han er en god proff. Han spiller ikke jevnlig, og det er ikke enkelt å komme inn i enkeltstående kamper på denne måten, spesielt for en keeper. I forrige kamp mot Luton var han god, og du kan se han er motivert hver gang det nærmer seg en cupkamp, forteller manageren.

- Det er viktig for oss å ha en keeper som kan komme inn å gjøre det bra. Forhåpentligvis får han ikke mange skudd å redde i kveld, men dersom han må i aksjon er jeg sikker på at han vil gjøre en god jobb.

Målvakten står så langt bokført med fire førstelagskamper for de røde. En i FA-cupen og tre i Carling Cup.

- Pepe Reina vet Charles er en god keeper, men Pepe vet at også han har min tillit. Han vet også at han behøver å bli holdt på tå hev av Charles, avslutter Benitez.