Ny usikkerhet rundt Rafas framtid

Det er ifølge Sky Sports oppstått ny usikkerhet rundt Rafael Benitez sin framtid som Liverpool-manager. Aldo tror Liverpool lett går videre.

Nye diskusjoner rundt Rafas framtid
Rafael Benitez innrømmer det er stor avstand mellom Liverpool og topp tre i Premier League. Dette gir nå grobunn for voksende spekulasjon rundt spanjolens framtid på Anfield. Skay Sports melder at Rafa kan bli tvunget til å slutte som Liverpool-manager i sommer etter fire år i klubben. Sunday People skriver at det sannsynligvis blir moderklubben Real Madrid som blir spanjolens nye arbeidsgiver fra sommeren av.

Spanjolens forhold til Liverpools eiere Tom Hicks og George Gillett jnr har vært særdeles anstrengt denne sesongen og han sies nå å være forberedt på å forlate England. Ifølge rapportene er Real Madrid, Bayern München, Internazionale Milan og AC Milan blant toppkubbene som alle sitter på gjerdet og vurderer en interesse i manageren. Benitez har ikke fått de resultatene i Premier League som han hadde ønsket og har ikke kunne konkurrert med Manchester United, Chelsea og Arsenal som ønskelig.

- Hvis dere analsyerer det vi har gjort de siste sesongene, med seier i Champions League, nådd Champions League-finalen, vunnet FA-cupen og den europeiske supercupen, så er vi nær Arsenal, United og Chelsea på mange områder, sier Rafa til Sunday Mirror.

- Men når det gjelder Premier League er det klart at vi nå er litt bak de andre og vi må jobbe hardt for å lukke det gapet som har oppstått. Det er lett å se hvorfor forspranget er blitt så stort. I løpet av en sesong er det en enorm forskjell på hva vi tjener og hva United tjener, kanskje rundt 30 millioner pund, sier Benitez.

Nå konsentrerer Rafa seg om FA-cupen og Luton Town og han tror klubben kan gå hele veien denne sesongen.

- Jeg ønsker å vinne FA-cupen, men ikke bare for våre eiere, Hicks og Gillett jnr. Jeg ønsker å vinne på bakgrunn av betydningen for klubben vår, for fansen og for eierne våre. Å vinne hjelper alltid, sier Rafael Benitez.

Tror Liverpool unngå bananskallet

John Aldridge tror Liverpool unngår det fryktede bananskallet i FA-cupen og holde klubbens Wembley-drøm på skinner. Til tross for at alt kan skje i cupkamper, ser ikke Aldodgje noen annen løsning enn Liverpool-avansement.

- Alle i Luton vil se fram til denne kampen. Det er en stor kamp for dem, sier den tidligere Liverpool-stjernen, som scoret mange røde mål, men som bommet på det berømte straffesparket mot Wimbledon i FA-cupfinalen i 1988.

Så sent som i går sprang det flere cupbomkber i England. Oldham slo ut Everton og Birmingham måtte gi tapt mot Huddersfield.

- Som det er sagt så mange ganger, så kan alt skje i cupen, men jeg kan ganske enkelt ikke se at Liverpool skal tape denne kampen, sier Aldridge. Han tror Liverpool og Sami Hyypiä (bildet) vil skjerpe seg bakover i forhold til 5-3-kampen mot Luton sist de møttes i cupen.

- Jeg er sikker på at Liverpool vil matche det som måtte komme av angrep fra Luton og etter det vil Liverpools ekstra kvalitet avgjøre. Det er viktig for Liverpool å få en god kamp igjen etter hjemmekampen mot Wigan, sier Aldridge.