Nye 45 minutter for Babel

Nederlands OL-landslag spilte uavgjort 1-1 mot Elfenbenskysten i ING Cup. Ryan Babel spilte 1. omgang. Uavgjort var nok til at Nederland gikk til topps i turneringen. OL-fotball på tv.

Nederland spilte 1-1 mot Elfenbenskysten i siste kamp i ING Cup. Turneringen gikk av stabelen i Hong Kong, og er et ledd i oppgjøringen til OL som starter på torsdag. Ryan Babel startet kampen, men ble byttet ut ved pause.

Innen kvarteret var gått ledet Nederland 1-0 etter scoring av Urby Emanuelson. Deretter tok Elfenbenskysten over initiativet. Afrikanerne, med Sekou Cisse og Saloman Kalou, produserte de beste sjansene, men kunne ikke sette dem.

Trener Foppe de Haan gjorde tre endringer i pausen. Babel, Maduro og Pieters ble erstattet av Sibon, Bakkal og Luijckx. 2. omgang begynte svært dårlig for de oransje. Allerede etter ett minutt Kouassi fra et hjørnespark. De siste 45 minuttene var underholdende. Flere sjanser ble skapt, men ingen av lagene klarte å avgjøre..

1-1 var nok for Nederland til å gå til topp i ING Cup. Nederlands OL-landslag vant 2-0 mot Kamerun på torsdag. Om fire dager begynner alvoret i Beijing. Da møter Nederland Kina. Flere av OL-kampene blir vist på skandinavisk fjernsyn. Sjekk vår tv-liste for sendeskjema.