Nye landslagsoppdrag for Lucas

Lucas tatt ut til Brasils to neste VM-kvalifiseringskamper. Rafa tror Gerrards scoring kan vise seg å bli viktig. Southgate stolt av sitt mannskap.

Lucas Leiva har ikke før fått hengt OL-bronsen rundt halsen før han blir kalt ut på nytt landslagsoppdrag. Midtbanespilleren er tatt ut i troppen til Brasils VM-kvalifiseringskamper mot Chile og Bolivia den 7. og 10. september.

Rafa tror Gerrards scoring vil vise seg å bli viktig
Det var ikke bare liverpoolfc.tv som fikk intervju med Rafael Benitez etter dagens seier over Middlesbrough på Anfield. Også Sky Sports' reporter var frempå med noen spørsmål.

- Det ble en fantastisk avslutning på kampen, og det var viktig å vinne på denne måten, med lidenskap og oppofrelse fra spillerne. Jeg synes dette er mye bedre. Sist sesong spilte vi uavgjort i slike kamper som dette, og i våre to første kamper denne sesongen har vi egentlig ikke spilt bra, men vi har likevel vunnet og står nå med seks poeng, slo Rafa fast til dem.

- Nå er det viktig å fortsette og vinne. Da kan vi snakke om fotball og ikke andre ting, la han til.

- Vi måtte forandre på noe mot slutten av kampen, og vi spilte med tre forsvarere og alle angrep når de fikk sjansen. Vi fikk det første målet, og det forandret alt. Den andre scoringen var bare utrolig. Den scoringen kan vise seg å bli virkelig viktig for oss, og jeg er glad på Gerrards vegner at han scoret. Vi har hatt litt problemer ettersom han har vært skadet i ti dager, og fortsatt ikke er 100% skadefri. Men han har kvalitetene til å score mål som det der, avsluttet Rafa.

Southgate stolt av sine spillere
Middlesbrough-manager Gareth Southgate hadde bare lovord å komme med til sine spillere etter tapet på Anfield. Boro hadde stø kurs mot sin første seier på Anfield på over 30 år før alt raknet i sluttminuttene takket være Jamie Carragher og Steven Gerrard.

- Jeg er veldig stolt. Det er lett å kritisere feilene som ble gjort i forkant av Liverpools siste scoring, men mine spillere ga absolutt alt. Spillerne mine har vist seg fra sin beste side mot et av topplagene i landet, og kan forlate Anfield med hodet høyt hevet, uttalte Southgate til Sky Sports.

- Spillerne må ha tro på seg selv etter en slik kamp, da vi holdt følge med Liverpool hele veien. Vi ville ha blitt skuffet om vi hadde gått av banen med uavgjort slik kampen utviklet seg, så resultat var forferdelig. Men vi må bare akseptere det som skjedde og komme sterkere tilbake.

- Vi har folk på laget som kan score mål, og vi må være godt organisert defensivt og jobbe sokkene av oss mot et lag som Liverpool. Vi hadde til og med sjanser til å vinne kampen på 1-1, men det gikk ikke vår vei i dag. Vi får dra lærdom av de siste ti minuttene, men jeg ønsker ikke å kritisere mine spillere. De var fantastiske i dag.