Nye sjefer for motstandere

Etter dagens kamp mot Chelsea vil de røde fra Anfield møte Portsmouth og Tottenham i tre av sine neste fem kamper, klubber som vil spille mot Liverpool med nye managere. Anderson skadet.

Ramos sparket hos Spurs
Liverpools kamp-program de neste par ukene er Chelsea borte i dag, hjemme mot Portsmouth 29.10, borte mot Tottenham 01.11, Atletico Madrid på Anfield i Champions League 04.11, West Bromwich foran The Kop 08.11 og så igjen Tottenham i Carling Cup 12.11.

Juande Ramos ble sent i går kveld sparket av Tottenham, sammen med sportsdirektør Damien Comolli og assisterende manager Gus Poyet. Det er allerede klart at Harry Redknapp kommer fra Portsmouth for å lede sin første kamp på White Hart Lane 1.november.

Det betyr samtidig det vil bli en ny ledelse i Portsmouth når man spiller mot Liverpool til neste uke. Inntil videre er de to gamle krigerne i trenerstaben, Joe Jordan og Tony Adams, ansvarlig for å lede laget som for øyeblikket ligger på 7.plass i Premier League.

Skade for Anderson
Paul Anderson ble byttet ut ved pause for Nottingham Forest i går, etter at han skal ha fått kjenning av en lårskade. Det er ikke ventet at dette skal være alvorlig.