O'Donnell møter gamle kjente

Crewes midtstopper Daniel O'Donnell ser frem til å møte sin tidligere klubb på Anfield. Igor Biscan innrømmer at han ikke taklet overgangen til engelsk fotball.

Danny O'Donnell ser frem til å returnere til Anfield med Crewe. Midtstopperen kom aldri så langt som å debutere for førstelaget, men spilte en treningskamp under Rafael Benítez' ledelse mot nettopp Crewe i juli 2006. 22-åringen var utlånt til "The Railwaymen" hele 2006/07-sesongen før han signerte en permanent kontrakt sommeren 2007. Sannsynligvis er han i startoppstillingen mot tidligere lagkamerater i kveld.
- Jeg er takknemlig for muligheten jeg fikk i Liverpool. Dave (U16-trener Dave Shannon) hadde stor innflytelse på meg. Han var min første trener. Jeg vil definitivt møte ham etter kampen, uttaler O'Donnell til The Sentinel.

- Jeg har omtrent 50 bekjente som kommer, og noen i min nærmeste familie vil heie på Crewe.

- Det kommer til å bli en stor opplevelse for guttene og meg personlig da mange av mine venner er Liverpool-fans. Men vi får bare se på det som en ny fotballkamp.

- Vi vil vise dem litt stolthet da vi er et lag fra Football League med en god spillestil.

- Overgangen til engelsk fotball var vanskelig
Igor Biscan kom til Liverpool fra Dinamo Zagreb i desember 2000, men gikk gratis til Panathinaikos da kontrakten gikk ut sommeren 2005. Han spilte 118 kamper og scoret tre mål for Liverpool. Nå er 30-åringen tilbake i Dinamo Zagreb. Han innrømmer overfor The Guardian at overgangen til engelsk fotball var meget vanskelig.
- Steget var altfor stort for meg. Det tok ett år, kanskje to, før jeg nådde nivået og supporternes forventinger. Alt går raskere. Man må være mye sterkere, man har ikke tid med ballen og man har ikke rom. Det er noe man ikke kan forestille seg her, forteller Biscan.