O'Neill: - Barry er ferdig i Villa

Aston Villas manager Martin O'Neill innrømmer at Gareth Barry forsvinner fra Villa Park, så fort klubbene blir enige om en overgangssum. Flere kamper fra pre-season på engelsk tv.

Aston Villas manager Martin O'Neill hevder bestemt at det kun er en faktor som forsinker en overgang for Gareth Barry til Liverpool - klubbenes ulike verdsettelse av spilleren.

Martin O'Neill innrømmer at han motvillig har akseptert at Gareth Barry kommer til å forlate Villa Park. Det hele ble klart idet spilleren selv gikk ut og sa at han ønsket seg til Anfield.
- Vi er virkelig skuffet over at han ikke kommer til å bli værende hos oss. Han har gjort seg opp en mening om at han vil til Liverpool, uttaler O'Neill til Aston Villas offisielle nettsted.

- Man kan snakke, man kan snakke og man kan snakke, men status er at da han kom tilbake fra Englandskampen i Trindidad & Tobago, fortalte han meg at han ønsket å dra.

- Når noen sier at de ønsker å forlate en fotballklubb, er det ikke mye man kan gjøre med det. Vi hadde et møte noen dager tidligere med Randy (eier og formann Randy Lerner), meg selv, Gareth og hans agent. Han sa at det var spill i Champions League han ønsker seg.

- Så tanken om at vi ikke har gjort noe i vår makt forl å beholde ham, er jeg totalt uenig i. Hvorfor i all verden vil vi ikke ønske å beholde vår toppspiller i en fotballklubb hvor vi forsøker å forbedre oss?

- Jeg synes vi har gjort stabile fremskritt. Vi har gått fra 16. til 11. til 6. plass i ligaen. Denne sesongen skal vi prøve å ta ytterligere steg. Så den ene tingen vi vil gjøre er å beholde våre beste spillere.

- Men Gareth har tatt et tydelig standpunkt, og deretter er det rett frem. Vi har satt en pris på ham, og Liverpool verdsetter ham annerledes i øyeblikket. Det er en fastlåst situasjon, ingenting annet.

- Gareth har påpekt at han ønsker å dra. Dersom Liverpool imøtekommer vår verdsettelse, får han gå. Det har vært situasjonen siden begynnelsen av juni, da Gareth sa han definitivt ville gå til Liverpool.

- Vi har satt en pris på ham. Vi har basert den prisen på et antall enkle kriterier, ikke minst at han er en spiller av topp kvalitet.

Flere kamper fra pre-season på tv
Den engelske tv-kanalen Five har satt opp FC Luzern-Liverpool på sitt sendeskjema. Oppgjøret spilles i Grenchen onsdag 16. juli klokken 19.35, og sendingen starter ti minutter tidligere. Setanta bekrefter at kampen mellom Hertha Berlin og Liverpool vises direkte på Setanta Sports 2 tirsdag 22. juli klokken 20:45. Tranmere-Liverpool lørdag 2. juli er allerede på sendeplanen til Setanta, men med et abonnement på e-season ticket på Liverpoolfc.tv vil man også få mulighet til å se de rødes første treningskamp for sesongen. Sjekk vår liste for komplett oversikt over tv-kamper med de røde.