O'Neill setter snart en tidsfrist

Martin O'Neill er lei av å vente på Liverpool. Nå er han klar til å sette en tidsfrist for nytt bud på Gareth Barry. - Hent kantspillere, oppfordrer Alan Hansen.

Martin O'Neill snakket tidligere i dag om frustrasjonen over at han ikke vet hva som skjer videre med Gareth Barry. Nå er han klar til å sette en tidsfrist, så Liverpool kan legge prisforlangende på bordet for midtbanespilleren. De røde ha tidligere fått avvist bud på £18M.
- Liverpool har ikke returnert til oss offisielt i skriftlig form. Det er en veldig uheldig situasjonen. På et eller annet tidspunkt må vi sette en tidsplan fordi vi kan ikke fortsette som dette. Vi må legge våre egne planer, og det bør ikke være på instrukser fra Liverpool FC, uttaler O'Neill til Birmingham Mail.

Hansen: - Hent kanstpillere
Liverpool-legenden Alan Hansen oppfordrer Rafael Benítez til å kjøpe kantspillere Den tidligere midtstopperen mener det er viktigere enn å hente Robbie Keane og Gareth Barry dersom de røde skal være med å utfordre Manchester United og Chelsea om ligagullet.
- De kommer nærmere, men trenger ennå tre eller fire spillere. Gareth Barry vil bli en flott tilvekst, men de har virkelig behov for kantspillere, et par backer og vinger.

- Bevegelsen til Uniteds fremre lagdel er fenomenal. De ser ut til å kunne score mål fra hvor som helst.

- Liverpool stoler tungt på nettkjenninger fra Fernando Torres og Steven Gerrard. Tar man bort disse to, så kan jeg ikke se mange mål fra andre.

- Hvis de benytter troppen de allerede har, så kan de elleve beste være konkurransedyktige. Det er når man går dypere ned. Den moderne Premier League-fotballen handler ikke om ett lag, men om to. United og Chelsea kan erstatte kvalitet med kvalitet, men det kan ikke Liverpool.

- Vi vant mesterskap på 70- og 80-tallet, noen ganger med gode lag og andre ganger med gjennomsnittlige lag. Man kan ikke lenger klare det med et gjennomsnittlig lag. Man må være store for å vinne ligaen.