Olsen regner ikke med Agger

Morten Olsen regner ikke med at Daniel Agger er aktuell for Danmarks kamp mot Tsjekkia 26.mars. Uheldige kampkollisjoner for Nemeth, Gulacsi og Bouzanis.

Landslagssjef Morten Olsen regner ikke med at Daniel Agger er aktuell for Danmarks landskamp mot Tsjekkia den 26.mars. Liverpool-spilleren har gjort comeback og vært involvert i de rødes to siste reservelagskamper etter over fem måneder på sidelinja med metatarsalskade.

- Slik ting er nå tror jeg ikke han blir med i troppen. Det er positivt for alle parter at han har begynt å spille kamper igjen, men Daniel skal nå fokusere på å bli helt frisk. Det er det viktigste, sier Olsen til B.T.

Uheldig kampkollisjon for Nemeth og Gulacsi
Peter Gulácsi og Krisztian Németh er tatt ut på det ungarske U19-landslaget til privatlandskamp hjemme mot Tyskland U19. Kampen er oppladning til EM-kvalifiseringen (eliterunden) 19.-24.mai. Der er Litauen, Kypros og Portugal motstandere for Ungarn.

Ifølge det tyske fotballforbundets nettsider så spilles kampen 12. mars, samme dag som Liverpools reservelag spiller toppoppgjør mot Manchester City i reservelagsserien. En kamp som kan bli helt avgjørende for hvem som går til topps i avdelingen. Liverpool hadde utvilsomt hatt spesielt god nytte av Nemeth i denne kampen. Spissen har som kjent gjort sju mål på sju reservelagskamper.

Bouzanis uttatt på Hellas U19
Peter Gulacsi ser ikke ut til å bli den eneste Liverpool-keeperen som blir uaktuell til den nevnte storkampen i reservelagsserien. Dean Bouzanis har nemlig blitt tatt ut i den greske U19-troppen til to privatlandskamper mot Serbia. Kampene kommer dagen før og dagen etter reservelagskampen mot City.