Olympiske helter tilbake på Anfield

Mascherano, Lucas og bokseren David Price skal vise frem OL-medaljene sine før kampen mot Standard Liège. Ingen klubber har tatt kontakt med Villa igjen angående Barry.

Medaljevinnerne Javier Mascherano og Lucas Leiva vil motta applaus fra et fullpakket Anfield før avspark i kveld etter hjemkomsten fra de olympiske leker.

Mascherano tok sin andre OL-gullmedalje i karrieren da han hjalp Argentina til seier over Nigeria. Lucas fikk bronse etter at Brasil ble det slått ut i semifinalen av nettopp Argentina. I bronsefinalen ble Belgia beseiret.
  
Ingen av spillerne er spilleberettiget til i kveldens Champions League-kvalifiseringskamp mot Standard Liège, men begge vil bli introdusert for Anfield-publikumet før avspark.
  
Også Liverpool-bokser David Price, som kjempet seg til bronse i Beijing, vil vise fram sin medalje på Anfield.
  
- Det er litt spesielt for meg å bli invitert inn på banen på Anfield, spesielt ettersom alle mine venner vil være på tribunen, uttaler Price til Liverpool Echo.


Ingen klubber har forhørt seg mer om Barry
Rafael Benítez var ute etter Gareth Barry i hele sommer, men en overgang gikk i vasken da Hicks og Gillett ikke var villig til å betale £18M for Aston Villa-spilleren. Ifølge ryktene har også Arsenal snust på midtbanespilleren. Nå forteller Martin O'Neill at ingen av de interesserte klubbene har forhørt seg mer om Barry. O'Neill håper å inngå kontraktsforhandlinger med spilleren så fort overgangsvinduet stenger natt til tirsdag.
- Vi kommer til å sette oss ned og ha skikkelige forhandlinger, uttaler O'Neill til Birmingham Mail.

- Først får vi se hvordan det utvikler seg med alt fra nå og frem til transferfristens utløp på mandag. Så får vi se etter det.

- Har noen av klubbene som er interesert i Barry vært i kontakt med oss? Svaret er nei.

- Det handler ikke om hva jeg tenker, men hva som skjer. Det har vært en langvarig saga.

- Faktumet er at Gareth spilte for oss i kampen på Island. Han ønsket å spille, noe som kanskje gir deg en følelse av det hele. Jeg har ingenting mer å tilføye.

- Det har vært en lang tidsperiode. Jeg trodde at det ville ha løst seg selv lenge, lenge før nå.