Omfattende interesse for Share Liverpool FC

Planene til Share Liverpool FC, hvor det legges opp til at fansen skal prøve å kjøpe sin klubb, høster massiv interesse verden over. Det kan Rogan Taylor, mannen bak idéen, i dag avsløre.

Forslaget om at fansen skal gjøre et forsøk på å ta over Liverpool Football Club, høster stor støtte verden over. Etter at planene om at 100000 fans kan kjøpe en del hver av klubben for £5000 ble lansert for cirka en ukes tid siden, kan hovedmannen bak planene i Share Liverpool FC, Rogan Taylor, melde om en enorm interesse, i et intervju med Liverpool Daily Post.

- Allerede har vi fått henvendelser fra fans verden over. Fra Norge til California; klubbens fanbase strekker seg hele verden over. Jeg tror denne idéen har slått an mer enn vi hadde forestilt oss. Selvsagt kan vi ikke gjøre noe om eierne ikke vil selge, kan vi ikke gjøre noe for å tvinge dem til det.

- Men hvis man har to forretningsmenn, som møtes av oppkjøpsplaner som har 100000 i ryggen, så må de se på det.

- På dette stadiet kartlegger vi først og fremst markedet, for å se om det finnes hunger for vår idé, hvor langt den går, hvor utbredt den er, og hvor intens den er.

Taylor blir videre sitért på at en stor partner i oppkjøpet vil være uaktuelt, hvilket utelukker en involvering av Dubai International Capital.

- Dette er ikke bare en flåsete drøm. Vi er seriøse, og dette er noe vi har tro på at vi kan klare.
For øyeblikket vil vi bare at fans skal stikke innom nettsiden vår (www.shareliverpoolfc.co.uk, journ.anm.), og gi oss et inntrykk av hva de synes.

- Så snart vi får en følelse av hvor landet ligger, vil vi avgjøre hvordan vi skal gå videre. Vi kan imidlertid garantere at et medlem kun kan eie en aksje. Ingen vil noen gang eie mer enn en aksje, og den vil de ha for evig, med mulighet for å gi den videre til sine barn.

- Vi spør ikke om penger i øyeblikket, vi bare ser an situasjonen og om det er entusiasme og tilslutning for idéen.