Østeuropeisk eller nordisk

Det er store sjanser for at Liverpool må reise øst til Europa for å spille kvalifisering til Champions League. David Martin linkes til Blackpool på utlån.

Kan møte Brann
Liverpool vil være det laget med høyest seedingskoeffisient når 3.kvalifiseringsrunde i Champions League spilles 12/13 og 26/27.august. Sammen med lag som Barcelona, Arsenal og Juventus vil man da naturlig nok møte et useedet lag hjemme og borte før en eventuell billett til gruppespillet er sikret.

1.august trekkes 3.kvalifiseringsrunde, og innen da skal det spilles 1.runde samt at 2.runde avsluttes noen få dager senere. Derfor kan mye skje i forhold til at seedede lag spesielt blir slått ut i 2.runde, men hvis vi forventer at alle seedede lag går videre er dette lag som Liverpool kan trekke:

Sparta Praha, Dinamo Kiev, Slavia Praha, Galatasaray, CSKA Sofia, Vitoria Guimaraes, Dinamo Zagreb, Wisla Krakow, Standard Liege, AaB Aalborg og Brann.

Disse lagene er satt i rekkefølge ut fra rangering, slik at det er størst sjanse for at Sparta Praha får en plass i bollen med seedede lag under trekningen. Brann vil bli et lag som Liverpool kan møte, forutsatt at bergenserne som seedet lag greier å komme seg videre fra 2.kvalifiseringsrunde.


Blackpool ønsker Martin
David Martin, som nylig skrev under på ny kontrakt med Liverpool, er ønsket av Blackpool på lån til neste sesong. Signalene fra Anfield har også vært at Martin ville bli sendt på utlån til neste sesong for å få førstelagserfaring. Blackpool Gazette melder for øvrig at broren Joe, som var på lån til Blackpool fra Tottenham mot slutten av forrige sesong, også er aktuell til neste sesong. Joe Martin er en 19-årig midtbanespiller.