Overgangssum avtalt for Riera

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC har kommet til enighet med Espanyol om en overgangssum på £8M for Riera. Mascherano og Lucas ikke påmeldt. Fabregas mener Alonso er perfekt for Arsenal.

Liverpool har avtalt en overgangssum på cirka £8M med Espanyol for kantspilleren Albert Riera, melder Tony Barrett i Liverpool Echo. De to klubbene var i samtaler i går kveld, og kom frem til et kompromiss etter at Albert Riera informerte Espanyol-ledelsen om at han kun var interessert i en overgang til Anfield. Det knuste Evertons håp om å kapre spilleren til tross for at "The Toffees" la inn et høyere bud på 26-åringen.

De røde har lett etter en kantspiller på venstresiden. Yossi Benayoun spilte der mot Middlesbrough, men virket utilpass før han senere ble byttet ut med Ryan Babel. Nederlenderen fortrekker å spille i en mer sentral rolle, og Rafael Benítez har nå sett seg ut Riera som den spilleren som kan gi de røde den nødvendige bredden i spillet.

Den tidligere Manchester City-spilleren må nå komme til enighet med Liverpool om de personlige betingelsene og gjennomgå den obligatoriske legesjekken før han kan bekreftes som Liverpool-spiller.

Kjøpet kan bli fullført før helgen dersom det ikke dukker opp noen problemer.

Tony Barrett skriver også at Rafael Benítez gjerne vil forsterke stallen ytterligere, men manageren må da konsentrere seg om å selge spillere før han igjen kan gjøre inngrep på overgangsmarkedet.

Lucas og Mascherano ikke påmeldt
Liverpool Echo bekrefter det vi tidligere har nevnt. Javier Mascherano og Lucas Leiva er ikke påmeldt til kvalifiseringskampene mot Standard Liege grunnet deltagelse i de olympiske leker.


Fabregas mener Alonso er perfekt for Arsenal
Arsenal har vist interesse for Xabi Alonso, og Arsenals midtbanespiller Cesc Fabregas ser gjerne at Arsene Wenger henter 26-åringen til London.
- Jeg ville elske det. Hva kan jeg si? Han er min venn. Bortsett fra det er han en stor proff, en god pasningsspiller, han jobber hardt defensivt, han scorer mål nå, han har erfaring og han er bare 26.

- For meg ville det være perfekt, uttaler Fabregas ifølge Sporting Life.