Overrasket over mottakelsen

Liverpool-spillerne var overrasket over den enorme mottakelsen de fikk på Ullevaal i kveld. Rick Parry hemmelighetsfull om Barry.

Overrasket over antallet røde
Både Sami Hyypiä og Dirk Kuyt var overrasket over den gode oppslutningen av Liverpool-fans på Ullevaal i kveld. Et stort flertall av de 25 377 tilskuerne var ikledt helrødt i en kamp der Liverpool slo Vålerenga 4-1.

- Jeg visste at vi hadde mange fans i Norge, flere enn i Finland, men dette er jo bare helt fantastisk, sier Hyypiä som kom inn som innbytter i kveld.

- Mottakelsen var helt enorm. Gjennom John Arne Riise visste jeg at støtten til Liverpool er stor i Norge, men at det var slik som dette i en Pre Season-kamp, kom litt overraskende, sier Dirk Kuyt.

Både finlenderen og nederlenderen synes Liverpool spilte en god kamp og at dette lover godt for den nye sesongen.

- Dette er en god erfaring for oss, i en kamp der mange unge spillere får prøvd seg. Nå har vi en kamp igjen, mot Lazio, så får vi konsentrere oss om ligaspill, og ta ting derfra. Da får vi svar på hvor vi står og hvor godt arbeid vi har gjort, sier Kuyt.

Chief Executive, Rick Parry, fikk også spørsmål om mottakelsen. Parry mente han visste at interessen var stor, men at det var bedre denne gang fordi det er så lenge siden Liverpool har vært i Norge.

- Atmosfæren er alltid god i Norge, sier han.

Nå gleder han seg til sesongen starter.

- Vi håper å gjøre det bedre for hver sesong. Om det holder til å utfordre Manchester United og Chelsea får vise seg, sier Parry.

På direkte og eksklusivt spørsmål fra liverpool.nos utsendte medarbeider på kampen, Frank H. Larsen, om det er noen flere overganger i vente før august blir september, svarte Parry;

- Vi får vente og se.

Hva med Barry, nå når han ikke ble med Aston Villa på treningsleir i Spania?

- Vent og se, svarte en hemmelighetsfull daglig leder.