Øyner ligatittelen

Robbie Keane vil gjøre sitt for at Liverpool henter hjem ligatittel nr. 19. Rotasjon intet problem. Ser frem til å samarbeide med Torres. Barnes den store barndomshelten.

Robbie Keane ble presentert for pressen på Melwood i dag. 28-åringen ønsker svært gjerne å hjelpe Liverpool til topps i ligaen for første gang siden 1990. Han håper å vinne på mange trofeer. Fra før har spissen kun en ligacupmedalje fra sist sesong i sin medaljesamling
- Jeg tror selvsagt vi kan utfordre Manchester United og Chelsea. Hvis du ser på spillertroppen vi allerede har her, sammen med et par tilvekster, så er det ingen grunn til at vi ikke skal kjempe om Premier League og andre trofeer.

- Liverpool er en stor, stor klubb. Folk forventer det av oss, og fansen forventer det. Jeg har kommet hit for å vinne ting.

Keane var bare ni år da Liverpool sist vant ligaen.
- Jeg er litt for ung til helt å huske siste mesterskap. Forhåpentligvis kan jeg som en del av dette laget bidra til å endre det. Det vil være stort for folk i Liverpool.

- Hele min familie er Liverpool-fans. Jeg husker hver eneste jul. Jeg spurte om drakter og treningsdresser. Det er stort at jeg kan få treningsdresser gratis!

Journalistene ønsket å vite hvordan han vil takle Rafas rotasjonsprinispp.
- Hvis man ønsker å bli best, så man man ha en stor tropp. De siste sesongene har mine managere, Juande Ramos og Martin Jol, hatt det. Jeg hadde noen gode sesonger der.

- Det er opp til manageren hva han ønsker at jeg skal gjøre, men jeg er her for laget, ikke for Robbie Keane.

Robbie Keane avslører overfor Liverpool Echo at han ikke ville ha forlatt Tottenham for en annen klubb enn Liverpool.
- Jeg kunne ikke ha forlatt Totenham for en annen klubb. Det var vanskelig grunnet forholdet jeg hadde til alle der, formannen, fansen, spillerne, og alt var flott lagt til rette for meg.

Keane kan komme til å debutere mot Villarreal. Han ser også frem til å spille sammen med Steven Gerrard.
- Formen min er fin. Jeg er klar.

- Jeg håper å reise til Villarreal, men jeg vet ikke sikkert ennå. Jeg overlater det til manageren.

- Man ser på spillerne som allerede er her, verdensklassespillere. Ved å spille ved siden av dem kan jeg bare bli bedre.

- Stevie har vært helt i verdensklasse her, og han blir bedre for hvert år.

- Så er det Fernando. han hadde en utrolig første sesong i engelsk fotball. jeg ser frem til å spille ved siden av ham.

Keane tror at et samarbeid med Torres vil fungere bra.
- Jeg tror måten Fernando og jeg spiller på passer hverandre. Det er på en måte slik det fungerte med Berbatov og meg, en stor kar og en mindre kar ved siden av.

- Fernando er virkelig god i luften. Jeg prøver å trekke meg tilbake og falle ned i hullet. Vi vil utfylle hverandre.

- Det er lett å si. Det handler om å utføre det. Jeg er sikker på at vi begge vil arbeide hardt sammen for å få det til å fungere.

Robbie Keane hadde nummer 10 i Tottenham, og grunnen til det var hans første idol - John Barnes.
- John Barnes, Ian Rush og John Aldridge var mine helter da jeg var barn. Da jeg var 15 eller 16 år var det typer som Robbie Fowler og Steve McManaman.

- Jeg tror Barnsey var grunen til at jeg endte opp med trøye nummer 10 i det meste av min karriere.

Han vil ikke sette noe spesielt press på seg selv med trøye nummer 7.
- Jeg bekymrer meg ikke om press eller noe som det. Jeg er ikke en person som lar slike ting gå inn på meg. Jeg er slik jeg er. Jeg vil aldri prøve å sammenligne meg selv med noen som Peter Beardsley eller Kenny Dalglish.

- De er fantastiske spillere. De er legender i denne klubbe, men forhåpentligvis kan jeg gjøre mitt og rettferdiggjøre bruken av trøyen.