Pacheco imponerer Kuyt

Dirk Kuyt er imponert over Daniel Pachecos inntreden i førstelagstroppen. Nederlenderen synes ellers at de røde fikk god motstand av Wisla Krakow i går.

Dirk Kuyt sier til Liverpoolfc.tv at han ikke er overrasket over at Daniel Pacheco har imponert alle denne sommeren. Nederlenderen er likevel imponert over hvordan hans unge spisskollega har håndtert overgangen fra reservelagsfotball til førstelagsspill. Nå tror han spanjolens gode spill har gitt Rafael Benitez et hyggelig dilemma foran seriestarten.

- Jeg synes Pacheco har gjort det virkelig bra. Han har vist alle hva han er kapabel til her i Sveits, og han har jobbet hardt. Flere av de andre ungdommene har også gjort seg positivt bemerket. Da sikter jeg ikke bare til kampene, men de har også imponert på trening, forteller Kuyt.

Hollenderen spilte selv de 20 siste minuttene av gårsdagens kamp mot Wisla Krakow. Han mener kampen mot polakkene var den tøffeste i preseason så langt, men poengterer at det harde arbeidet man har lagt ned under treningsleiren i Sveits er langt viktigere enn resultatene i disse sommerkampene.

- Dette var vår tøffeste test så langt. Jeg spilte kun i 20 minutter, men det var tøft og Krakow virket i god form. Vi hadde noen sjanser til å avgjøre kampen, men man er ofte sliten i slike kamper etter å ha jobbet hardt under sommertreningen. Vi har hatt en meget god uke i Interlaken. Været har vært bra, og banene har vært gode å trene på. Vi har jobbet virkelig hardt, slår han fast.

- Vi har en god tropp og noen av de unge spillerne gjør det meget bra.

Kuyt synes også de nye spillerne, Andrea Dossena, Philipp Degen og Diego Cavalieri, har funnet seg godt til rette.

- Det er gode gutter. Jeg har ikke snakket så mye med dem ennå, ettersom jeg kun har vært her noen få dager. Men de virker veldig hyggelige, og har gjort det bra på trening. Forhåpentligvis vil de gjøre det bra i sin første sesong for klubben.