Pappa Reina motiverer Pepe

Miguel Reina er en keeperlegende i Atletico Madrid. Hans tilstedeværelse i kveld gjør sønnen Pepe ekstra motivert. Xabi Alonso håper å ta fire poeng fra Atletico. Peter Gulacsi holdt buret rent.

Jose Reina er ekstra motivert foran kveldens kamp mot Atletico Madrid fordi faren, Miguel, sitter på tribunen. Miguel Reina voktet nemlig i sin tid buret for nettopp Atletico.

- Han kommer vanligvis ikke på kamper, ettersom han blir så nervøs. Det er bedre for helsen hans at han blir hjemme, fortalte Pepe på gårsdagens pressekonferanse på Vicente Calderon.

- Men Calderon føles som hjemme for ham, og det er ikke så langt unna der han bor. Det er flott at han kommer på kampen. Han var selv målvakt, så han vet nøyaktig hva jeg gjennomgår i løpet av en kamp.

- Jeg gjorde det aldri spesielt bra på denne banen da jeg spilte i La Liga. Det har alltid være en vanskelig stadion å spille på for meg.

Alonso håper på fire poeng mot Atletico
Xabi Alonso håper at Liverpool plukker fire poeng på de to Champions League-kampene mot Atletico Madrid. Det betyr at han satser på minst poengdeling i kveld.

- Det er viktig å ikke tape denne kampen, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at dersom vi får med oss poeng, vil vi ha en god sjanse til å ta fire poeng fra de to kampene mot Atletico. Det blir imidlertid en tøff kamp mot dem. De har et veldig offensivt lag, med en rekke gode angripere. Vi vet at dersom vi klarer å kontrollere kampen ved å holde på ballen, så vil vi ha sjanser til å vinne.

- På samme tid i fjor var det vinn eller forsvinn for oss i Champions League, ettersom vi fikk en dårlig start på gruppespillet. I år er det annerledes. Tar vi poengene i kveld vil vi ha muligheten til å avansere fra gruppespillet så tidlig som mulig. Det ville gitt manageren muligheten til å hvile spillere med tanke på Premier League.

- Jeg følger spansk fotball på TV hver søndag, så for meg er det ikke nødvendig med speiderrapporter om Atletico. Jeg vet hva de står for. På topp har de Sergio Aguero og Diego Forlan, og på vingene utgjør de også en trussel.

Gulacsi holdt buret rent
Peter Gulacsi voktet målet da Ungarn U19 slo San Marino hele 6-0 i en EM-kvalifiseringskamp mandag kveld. Ungarerne møter Aserbajdsjan til ny EM-kamp i kveld. Aserbajdsjan spilte 1-1 mot Skottland i sin første kamp i gruppa, og ungarerne har dermed tatt initiativet i denne puljen etter første spillerunde.