Parry fnyser av Times-artikkel

Rick Parry karakteriserer påstander om at Liverpool kan bli tvunget til å selge Torres og Babel som søppeljournalistikk. Everton og Liverpool forbannet på høyreekstremister. £2M Guthrie?

Rick Parry fnyser av gårsdagens spekulative artikkel i The Times, der det ble hevdet at Liverpool kan bli tvunget til å selge Fernando Torres og Ryan Babel om de ikke klarer å innfri lån som ble tatt opp i forbindelse med kjøp av de to spillerne.

- Artikkelen i fredagens The Times var søppel. Jeg ønsker å gjøre det helt klart at kjøpene av Fernando og Ryan ble finansiert på samme måte som alle andre spillerkjøp. Det finnes overhodet ikke rom for andre tolkninger, sier en indignert daglig leder til liverpoolfc.tv i dag.

Rasende på høyreekstremister
Everton og Liverpool fordømmer i dag et lokalt høyreekstremistisk politisk parti for å ha brukt bilder av klubbenes stadionanlegg på forsiden av partiets webside i forkant av lokalvalget den 1.mai. Begge klubbene støtter som kjent fotballforbundets antirasisme-kampanje, og begge klubbene har gått ut i Liverpool Daily Post i dag og distansert seg fra bruken av bildene på websiden.

- Vi tar fullstendig avstand fra et parti som BNP, uttaler Everton-talsmann Ian Ross.

- De har ikke bedt om lov til å bruke bilder av Goodison. Hadde de gjort det, ville de ha fått avslag tvert. Vi forlanger nå at de tar bort bildene fra websiden. Dersom de prøver å trekke en link mellom vår fotballklubb og våre supportere og seg selv, så er det en stor skam at de i det hele tatt er frekke nok til å forsøke det, legger han til.

- Liverpool FC skal ikke brukes til å promotere noe politisk parti. Vi fordømmer bruken av Liverpool-relaterte bilder på websiden til Merseyside BNP, og deler på ingen måte partiets syn, sier en talsmann for Liverpool FC.

Steven Greenhalgh, som er lokalpartiets talsmann, svarer slik på kritikken:

- Vi syntes bilder fra våre to store fotballklubber oppsummerte Merseyside. Ingenting annet. Noen av våre flygeblader inneholder bilder av kirker og katedraler, og vi har ikke mottatt klager på dette fra publikum. Folk kjenner igjen Liverpool og Everton, men vi ønsker ikke å skape kontroverser. Dersom klubbene har noe i mot dette, vil vi se på saken og evaluere dette på nytt.

Liverpool vil ha £2M for Danny Guthrie?
Et uoffisielt Liverpool-nettsted hevder i dag at Liverpool FC har satt en prislapp på £2M på midtbanespiller Danny Guthrie. Midtbanespilleren har vært utlånt til Bolton denne sesongen, og Bolton-manager Gary Megson ønsker visstnok å sikre seg spilleren på en permanent avtale. Guthrie skal heller ikke ha noe i mot å fortsette karrieren på Reebok Stadium.

- Det ville være ideelt for meg å fortsette her, men dette er ingen enkel sak. Dette er ikke bare opp til meg. Jeg vil begynne å tenke på fremtiden etter sesongslutt, skal Guthrie ha uttalt til Wanderers TV.

Liverpool skal ikke ønske å begynne forhandlinger om Guthrie før etter at sesongen er over.