Parry forholder seg til styret

Etter Tom Hicks sine uttalelser på Sky i dag, gjør Rick Parry det klart at han kun forholder seg til styrevedtak, og ikke hva enkeltpersoner måtte mene om jobben han gjør.

I etterkant av Tom Hicks sitt intervju med Sky Sports News tidligere i dag, sier nå Rick Parry til Setanta Sports News at styret ikke har bedt ham om å si opp jobben som daglig leder i Liverpool FC.

- Jeg har blitt fortalt at Tom Hicks har gjort et intervju, men jeg har ikke sett det og jeg kommer heller ikke til å se det. Min reaksjon på dette er ganske grei. Styret har ikke bedt meg om å si opp, og styret er det eneste fora en slik oppsigelse vil bli diskutert i, siteres Parry.

- Jeg gjør jobben min, og det er min plikt å holde klubben flytende. Styret har ikke bedt meg si opp jobben, og alt annet er uten betydning. Dette er en sak for styret. Det finnes en måte vi gjør ting på i Liverpool, og det finnes andre måter å gjøre det på. Dette vil jeg diskutere i styrerommet, ikke noe annet sted, sier Parry, og antyder dermed at han misliker sterkt at Tom Hicks tar klubbens skittentøyvask i media.