Parry i Spania

Rick Parry er i Spania for å sluttføre Albert Rieras overgang. Skuffet Liège-trener. Exit for Martin, Hobbs og Leto. Scoring av Kacaniklic. Chamberlain ubenyttet for England U17. OPPDATERT

Rafael Benítez håper å få gjennomført en overgang for Albert Riera før helgen. Manageren benektet overfor Liverpool Daily Post etter kampslutt mot Standard Liège at en avtale er klar, men daglig leder Rick Parry skal være i Spania for sluttføre overgangen.

Ifølge Guillem Balague så er Liverpool nå veldig nær en overgang for Albert Riera. Rick Parry skal ha forandret på reiseplanene sine for å komme i mål med forhandlingene. Egentlig skulle Parry ha reist til Spania i dag, men på ønske fra Rafael Benítez reiste Parry i går. Rafa vil svært gjerne at avtalen kommer i havn så fort som mulig. Parry var ikke tilstede på Anfield under Champions League-kvalifiseringskampen mot Standard Liège, men holdt samtaler med daglig leder i Espanyol Pedro Tomas og president Daniel Sanchez Llibre.

Samtalene har vært positive, og overgangen på 10 millioner euro (ca. £8M) bør kunne bekreftes i morgen.


Skuffet Liège-trener
Standard Lièges trener Laszlo Bölöni mente laget hans fortjente langt mer enn å tape 0-1 helt mot slutten av ekstraomgangene.
- Vi er svært nedbrutte etter dette resultatet. Over to kamper har vi vært det best organiserte laget, og vi fortjener bedre enn å tape som dette i de siste minuttene.

- Vi har produsert en høy standard i begge kampene.

- Jeg lurte noen ganger på om dommeren ble påvirket av det faktum at vi skulle spille mot et stort lag. Jeg følte vi burde ha hatt et par straffespark.

- Men til sist så skapte vi en rekke gode muligheter i begge kampene, men vi tok ikke vare på dem.

Exit for Martin, Hobbs og Leto
David Martin spilte hele kampen da Leicester tapte 2-3 borte mot Fulham i 2. runde av Carling Cup. Jack Hobbs satt på benken samtlige minutter.
Sebastian Leto var på banen de første 63 minuttene for Olympiacos i 1-0-seiren hjemme mot Anorthosis Famagusta i Champions League-kvalifiseringen. Dessverre så holdt ikke det til avansement. Olympiacos tapte den første kampen 0-3.

Scoring av Kacaniklic
Sverige U18 spilte 2-2 mot Bayern i den andre gruppespillkampen i Vaclav Jezek-turneringen. Alexander Kacaniklic ble byttet inn i det 41. minutt, og kantspilleren utlignet til 1-1 tre minutter senere. Sverige avslutter gruppespillet med kamp mot Polen i morgen.

Chamberlain ubenyttet for England U17
Keeper Deale Chamberlain kom til slutt med i Englands tropp til en firenasjonersturnering for U17-landslag som arrangeres på øyriket i disse dager. I går tapte England 1-2 mot Portugal på Rushden & Diamonds' hjemmebane. Chamberlain var ubenyttet reserve. I morgen spiller "de unge løvene" mot Israel i Peterborough, mens turneringen avsluttes på søndag med kamp mot Italia i Northampton.