Parry kan få nøkkelrolle i europeisk fotball

Parry får kanskje plass i styret i European Club Association. Produksjonsselskap forsøker å flytte kamptidspunkt for tv-kamper. Primus sikker på Crouch-overgang. Flere Adidas-produkter lansert.

Chief Executive Rick Parry kan få en nøkkelrolle i europeisk fotball. Det nyetablerte European Club Association avholder sin første generalforsamling i dag. Mer enn 100 klubber, inkludert minst én klubb fra hver av UEFAs 53 medlemsland, samles i UEFAs hovedkvarter i Nyon for å enes om en strategi for å håndtere fotballens viktige spørsmål.

Hovedpunktet på det to dager lange møtet i ECA, som erstatter oppløste G14, vil være å utnevne et styre på 15 personer. Sannsynligvis vil engelske klubber få to representanter, trolig Chelseas Peter Kenyon og Liverpools Rick Parry, skriver Liverpool Daily Post. Manchester United, Arsenal og Newcastle er Englands tre øvrige medlemmer.

Tidligere Tyskland-spiss Karl-Heinz Rummenigge, nå formann i Bayern München, står uten motkandidat til formannsvervet.

Produksjonsselskap ønsker å flytte kamptidspunkt
Ifølge produksjonsselskapet for Premier League er det ønskelig å flytte lørdagskampene på Setanta fra 17.15 til 17.30 lokal tid. Det er visstnok dette som er grunnen til at kampene ikke kom fredag da de ikke har fått klarsignal til å gjøre dette fra alle klubbene/politiet rundt omkring.

Primus sikker på Crouch-overgang
Linvoy Primus har i dag forsikret Pompey-fansen om at Peter Crouch vil bli Portsmouth-spiller kommende sesong. Portsmouth kom tilbake med en totalpakke verdt £11M etter først å ha fått et bud på £9M avslått.
- Det ser ut som det kommer til å skje. Jeg tror ikke det er noen hemmelighet. Jeg antar bare at klubbene ikke kunne bli enige, uttaler Portsmouth-forsvareren til lokalavisa The News.

- Det er som Gareth Barry skal til Liverpool - man bare forventer at det skal skje.

- Jeg tror ikke at det var Peter som stoppet det. Det kokte ned til at klubbene kom sammen og løste det. Det er vanligvis årsaken til at ting tar så lang tid.

- Så fort klubbene har kommet til enighet, så er jeg sikkert på at en avtale blir fullført.

Flere Adidas-produkter nå til salgs
Liverpool FC har nå lansert flere supportereffekter i den nye kolleksjonen.