Parry ønsker Lee og Degen velkommen

Rick Parry sier at Sammy Lee hele tiden var førstevalget til Rafa Benitez som assistent, takker farvel til Harry Kewell og beskriver nyervervelsen Philipp Degen.

I sin spalte i LFC Magazine uttrykker daglig leder Rick Parry glede over at Sammy Lee er tilbake i klubben igjen etter et fire år hvor den lille scouseren har jobbet for England og Bolton. Parry sier samtidig at man er fast bestemt på å ha en sterk tropp klar til pre-season, og hvor han ønsker velkommen den første nyervervelsen og sier farvel til spilleren som allerede er på vei ut.

- Rafa fungerte mesteparten av forrige sesong uten en formell assistent, slik at det er kjærkomment at Sammy nå kommer, ikke minst siden Alex Miller reiser til Japan, sier Parry.

- Jeg vet at Rafa er henrykt over at han ikke bare har sikret seg en meget erfaren trener, men også en som kjenner vår klubb tvers gjennom.

- Det er fantastisk å ha Sammy tilbake. Jeg var spesielt skuffet da han reiste i 2004, men kanskje har han hatt godt av den erfaringen han har fått ved å jobben med England samtidig som han støttet Sam Allardyce i Bolton før han selv kom i førersetet.

- Av flere grunner fungerte ikke det, men en kan ikke sette spørsmålstegn ved kunnskapene til Sammy, og den forståelse og entusiasmen for spillet som han besitter. Hans begrensende periode som sjef i Bolton vil ha hjulpet ham til å se alle problemene som en manager kan møte i Premier League, og der igjen bidra til å gi Rafa enda mer støtte.

- Rafa har vært ivrig etter å få inn en ny assistent, og det er riktig å si at Sammy var hans førstevalg. Han vil gi Rafa absolutt lojalitet.

- Sammy forstår hva som kreves her. Han var en del av i suksessfull tid i klubben og hans røtter går helt tilbake til den store Bill Shankly og Bob Paisley. Jeg er sikker på at han vil få en fantastisk velkomst tilbake på Anfield.

- Vi har begynt vårt arbeid i sommer med å sikre oss Philipp Degen fra Dortmund. Han er en høyreback som liker å gå framover og er etablert på det sveitsiske landslaget. Rafa er fornøyd over å ha ham på plass.

- Det kan være at dere får se ham i EM, selv om hans prioritet i det siste har vært å bli frisk etter en skade. Det faktum at Philipp har spilt regelmessig i Bundesliga viser tegn på hans kvalitet.

- En spiller som er på vei ut av Anfield er Harry Kewell. Det sier seg selv at han ikke har hatt det lett p.g.a alle skadene sine.

- Harry var et enormt talent og vi skulle ha nytt godt av ham på sitt beste. Det får deg til å tenke på hva som kunne ha vært, og det er frustrerende både for klubb og spiller.

- Det var imidlertid tid for å skille veier, og vi må se framover mot neste sesong. Vi er fast bestemt på å ha en sterk tropp klar til pre-season.