Parry vil gi Rafa svar

Rick Parry sier til Liverpool Echo i dag at han gladelig svarer på de spørsmålene Rafael Benitez måtte ha omkring det så mye omtalte møtet med Jürgen Klinsmann.

Liverpool Echo avslører i dag at Liverpools deleier Tom Hicks har holdt to møter med Jürgen Klinsmann, der det begge ganger ble foreslått at tyskeren skulle erstattet Rafael Benitez som manager. Men Rick Parry var kun tilstede på ett av dem.

Echo skriver at det første møtet ble holdt i New York, og klubbens andre eier, George Gillett, var også tilstede sammen med Rick Parry og andre styremedlemmer. Det andre møtet fant sted på Hicks sitt feriested i California under den amerikanske høytiden Thanksgiving. På dette andre møtet var Parry ikke tilstede, ifølge Echo.

Parry skal i dag ha uttalt at han er beredt til å møte Benitez for å diskutere sin egen rolle i samtalene med Klinsmann. Dette som en direkte respons på at Benitez i går forlangte samtaler med styret for å rense luften, etter helgens avsløringer vedrørende møtet med Klinsmann i november.

53 år gamle Parry ønsker nå å holde samtaler med Benitez så fort som mulig. Benitez insisterte i går på at han var overrasket over avsløringene om at Parry var tilstede under møtet med Klinsmann, selv om manageren har visst om møtet med Klinsmann i flere måneder nå.

Benitez var allerede klar over at Hicks og Gillett hadde vært tilstede under møtet med Klinsmann i november, og at muligheten for at tyskeren skulle erstatte Benitez som manager i Liverpool ble diskutert.

Ifølge Echo skal Benitez ha uttalt til venner at han var sjokkert over avsløringene til Hicks i media i helgen, om at Parry var tilstede, og manageren forlanger nå altså en del svar fra Parrys side.

- Jeg skal gladelig sette meg ned og ha samtaler med Rafa om dette, uttaler Parry til Echo i dag.