Pellegrino henrykt over sin nye rolle

Liverpools nye førstelagstrener, Mauricio Pellegrino, er henrykt over å være tilbake i klubben, og er overlykkelig over å ha fått jobben som førstelagstrener under Rafael Benitez.

Mauricio Pellegrino uttaler i et intervju med liverpoolfc.tv i dag at han er meget stolt over å være tilbake i Liverpool FC. Nå håper argentineren at han kan bidra til fremtidig suksess i klubben gjennom sitt virke som førstelagstrener.

Argentineren, som spilte 12 kamper for Liverpool på tampen av sin aktive karriere i 2005, innrømmer at det kom som en overraskelse på ham at Rafael Benitez ønsket ham velkommen tilbake til Anfield som førstelagstrener.

- Jeg er virkelig stolt og glad for at jeg har fått denne sjansen. Det er flott å jobbe for denne klubben igjen, uttaler Pellegrino.

- Rafa har igjen vist at han stoler på meg, og jeg vil gjøre mitt beste for klubben for å gjengjelde tjenesten. Det kom som en overraskelse for meg at jeg skulle få dette vervet, ettersom jeg trente juniorlaget til Valencia samtidig som jeg studerte for å avslutte utdanningen som profesjonell trener, forteller han.

- Når Rafa tok kontakt visste jeg at jeg måtte bestemme meg raskt. Etter en prat med familien, fikk jeg aksept for at dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg vil forsøke å gjøre alt jeg kan for denne klubben, og håper å trives i jobben med Liverpool-spillerne.

Det er tre år siden 36-åringen representerte de røde som aktiv spiller, og han var glad for å få gjensyn med noen kjente fjes når han ankom Melwood for en måneds tid siden.

- Mye har forandret seg siden jeg var i Liverpool. Det er sikkert minst 15 nye spillere her, men det medisinske støtteapparatet og folkene som jobber på Melwood er de samme. Og spillere som Gerrard, Carra, Sami, Alonso og Finnan er fortsatt her, men resten er nye fjes.

- Dette er en ny erfaring for meg. Jobben min er helt annerledes, og min rolle i klubben er helt annerledes. Hver dag tenker jeg på hvordan jeg kan bidra til at laget blir bedre, mens jeg som spiller kun var fokusert på hva jeg selv gjorde på den enkelte treningsøkten.