Peltier på prøve i Norwich

Lee Peltier spiller reservelagskamp for Norwich i kveld. Ung kroat avslo tilbud. U18-kamp omberammet.

Lee Peltier er for tiden på prøve i Norwich. Den allsidige 21-åringen skal i kveld spille reservelagskamp for "kanarifuglene" mot Colchester i Pontin?s Holidays Combination East Division. Ifølge lagoppstillingen ser det ut til at han skal spille høyreback. I første halvdel av sesongen var Peltier utlånt til League One-klubben Yeovil hvor han spilte 23 kamper. I 2006/07 fikk han syv kamper for Hull. Totalt står Peltier bokført med fire førstelagskamper for Liverpool.
Yeovils manager Russell Slade sa tidligere i januar at det har vært holdt samtaler om å hente spilleren tilbake til Huish Park. Nå får altså Glenn Roeder i Norwich sjansen til å se Peltier i aksjon.

Ung kroat takket nei
Den kroatiske U21-landslagspilleren Domagoj Vida har takket nei til et tilbud fra Liverpool, skriver Setanta Sports på sin nettside. Vida mener at han utvikler seg best ved å spille førstelagsfotball regelmessig for den kroatiske klubben Osijek fremfor en mulig benketilværelse på Merseyside. 18-åringen er verdsatt til £400000, og Rafael Benítez skal vært optimistisk med tanke på å sikre seg spillerens tjenester, men Vidas agent Ivan Cvejetkovic avslører at spilleren hadde andre planer.
- Jeg er stolt av Domagoj Vida. Han setter pris på tilbudet, men han tror også det vil være bedre å vise sine kvaliteter i den kroatiske ligaen med Osijek, fremfor å sitte på Liverpools innbytterbenk, uttaler Ivan Cvejetkovic.

Ny dato for U18
U18-lagets hjemmekamp mot Huddersfield skal spilles lørdag 2. februar. Kampen skulle opprinnelig ha gått av stabelen 1. september.