Pennant vil gå offensivt til verks

Jermaine Pennant håper på spilletid mot Middlesbrough i morgen, og vil gå offensivt til verks om han får sjansen. Flere skader og suspensjoner for Boro.

Jermaine Pennant ser frem til morgendagens kamp mot Middlesbrough, og mener at de røde må gå offensivt til verks på Riverside.

- Vi kan fortsatt vinne ligaen, men da må de tre topplagene begynne å avgi poeng. Det kommer til å bli vanskelig, men ikke umulig. Vi må være på hugget foran kamper som den i morgen, akkurat som når vi møter topplagene, uttaler vingen til liverpoolfc.tv.

- Jeg husker det ble 0-0 i fjor. Middlesbrough legger seg bakpå, akkurat som de fleste lag gjør mot oss. Det kan være frustrerende, og det føles som de ødelegger kampen. Men de er underdogs, og må gjøre hva de kan. Det må vi bare forvente, og så får vi heller prøve å forbedre vårt eget spill og være mer effektive. Det er det vi får betalt for, legger han til.

Middlesbrough er på 15.plass i ligaen, og har vunnet kun fem kamper denne sesongen. Arsenal fikk imidlertid erfare at Riverside ikke er noe lett sted å komme til, da de tapte 2-1 her i høst.

- Dersom du ser på lagoppstillingen burde vi vinne, men på en god dag kan Middlesbrough overraske. Vi må være oppmerksomme på det, og sørge for at vi ikke tar lett på oppgaven.

Vertene vil ha spissen Jeremie Aliadiere tilbake fra skade, en spiller Pennant kjenner godt fra sin tid i Arsenal. Boro vil imidlertid måtte klare seg uten Julio Arca og Lee Cattermole, som er suspenderte. Andrew Taylor og Mido er skadet og spiller definitivt ikke, mens også Jonathan Woodgate (hamstring) og Tuncay Sanli (kne) er tvilsomme til kampen.

- Jeg og Jeremie var gode venner i Arsenal. Han er veldig hurtig og er en god avslutter. Han er en slu rev innenfor 16-meteren, og vil være en trussel for oss. Det er gode nyheter for Middlesbrough at han er tilbake.

Dersom Pennant spiller i morgen, blir det bare hans andre kamp etter et langt skadefravær. 24-åringen innrømmer at det har vært frustrerende å gå skadet helt siden oktober.

- Det var et hardt slag i ansiktet da jeg ble skadet. Spesielt for så lenge. Tre måneder er mye. Jeg ble veldig frustrert etter hvert. Du trener, men kan ikke spille, og du ser de andre spillerne gjøre seg klare for kamper. Du ser dem på TV, og ønsker å være en del av det. Det var frustrerende, og nå jobber jeg ekstra hardt for å spille meg inn på laget og finne tilbake til matchformen.

- Jeg begynner å finne formen nå. Jeg har trent for fullt i to uker, og spilte min første kamp mot Wigan. Det var nesten sjokkerende at de brukte meg så tidlig. Jeg håper at det faktum at jeg har spilt få kamper så langt denne sesongen kan hjelpe både meg og klubben senere i sesongen. Jeg er uthvilt og godt opplagt, mens andre spillerne kan være slitne etter å ha spilt i flere uker i strekk. Vi får se, avslutter Pennant.