Pennant vil spille mer

Pennant frustrert over lite spilletid. Benítez glad for å hvile spillere. Keane skulle ha kommet inn før. Nr. 42 for Gulácsi. Steve Holland fornøyd. EM-kval for Ajdarevic.

Jermaine Pennant sto for innlegget til Lucas Leivas seiersmål mot Crewe. Den 25-årige kantspilleren takket nei til en overgang til både Blackburn og Stoke i sommer, og har ikke fått spille et eneste minutt tidligere denne sesongen. Han er imidlertid fast bestemt på å kjempe om en plass på laget.
- Det er veldig frustrerende å vite at man har vært en stor del av laget for så plutselig å være i skyggen, men det er managerens valg. Det er ingen vits å klage. Man må bare komme seg videre, sier Pennant til The Daily Telegraph.

- Hvis man får sjansen, så må man gjøre det beste ut av det. Når lag kommer til Anfield, er det deres cupfinale. Så det kan være vanskelig.

- Vi har stor bredde i spillerstallen. Derfor er det vanskelig å komme på laget. Men jeg skal kjempe videre og se hva som skjer.

- Det var hyggelig å spille en kamp, enten det er Carling Cup eller en annen kamp. Det er bra å få spille 90 minutter. Jeg nøt hvert minutt.

- Det gir en ny sjanse til å spille enda en kamp, Hvis trekningen blir bra, så kan vi gå videre i turneringen.

Benítez glad for å hvile spillere
Rafael Benítez synes det var viktig å gi noen av de yngre spillerne muligheten mot Crewe. Nabil El Zhar, David N'Gog, Emiliano Insúa og Damien Plessis startet, og Diego Cavalieri og Philipp Degen debuterte. Rafa hadde likevel funnet plass til Robbie Keane, Fernando Torres og Jamie Carragher på benken.
- Jeg tror det er viktig for selvtilliten og for å hvile noen av førstelagsspillerne, uttalte Benítez til Sky Sports etter kampen.

- Å se de unge spillerne mot sterkere motstand er viktig. De har sterke spillere og yter bra motstand. Det er en god test. Jeg synes det var positivt å se guttene mot et konkurransedyktig lag.

Keane skulle ha kommet inn før
Rafael Benítez byttet inn Fernando Torres i det 65. minutt i håp om å kunne punktere kampen. Han hadde tilsvarende planer med Robbie Keane, men en skade på Philipp Degen gjorde at iren ikke kom på banen før det gjensto tre minutter.
- Jeg ville gi Torres spilletid. Jeg tenkte det samme med Robbie Keane, men vi hadde et problem med Philipp Degen. Jeg kunne ikke sette ham innpå tidligere slik at han fikk muligheten til å komme i scoringsposisjon.

Nr. 42 for Gulácsi
Péter Gulácsi fikk for første gang en plass på benken i en førstelagskamp. Rafael Benítez valgte å hvile Pepe Reina og la Diego Cavalieri debutere mot Crewe. Det åpnet for en benkplass til den ungarske U19-landslagsspilleren. Han fikk derfor tildelt draktnummer 42.

Holland fornøyd
Crewe-manager Steve Holland var svært fornøyd med det League One-klubben viste på Anfield.
- Vi ga dem aldri fred. Jeg er stolt av hvordan spillerne var konsentrerte og organiserte gjennom hele kampen. Det var ikke før de satte inn Torres at de så ut til å åpne oss opp. Steve Collis måtte gjøre en eller to gode redninger for å holde oss inne i kampen.

- Jeg tror det var en indikasjon på hvor bra spillerne presterte at de satte inn Torres og Robbie Keane. Det viser hvor godt vi var med helt til slutt. Vi hadde den gode sjansen ved Tom Pope helt på slutten.

- Vi ga bort et unødvendig frispark ved det første målet. Jeg tror det var en forseelse fra Michael O'Conner, men må gi kreditt til Agger fordi det var et fantastisk skudd. Jeg må se det på nytt for se på muren, men fra der jeg sto så det ut til å være et skudd vi ikke kunne forhindre.

- Jeg synes vi fortsatte bra etter det. Vi scoret et fint mål. Vi hadde jobbet med dødballer og cornere fordi Liverpool sonemarkerer. Vi forsøkte å få Zola vekk fra Hyypiä fordi de er omtrent like høye. Jeg tror vi fikk ham opp mot Plessis. Han fikk en berøring på den, og O'Connor kunne sette den inn.

- Målet ga oss større selvtillit. Jeg synes vi hadde vår beste periode i kampen etter det. Vi avsluttet første omgang sterkt.

- Vi hadde ikke mye ballinnehav i andre omgang, men vi hadde noen fine kontringer. Vi holdt det gående.

- Det var stor kamp om å få Fernando Torres' trøye etterpå, men jeg tror ikke laget viste noen tegn på nervøsitet.

- Jeg trodde Liverpool vil stille med enda én eller to av de yngre spillerne. Da vi fikk lagoppstillingen, kjente vi alle navnene. Alle spiller ikke regelmessig, men det er gode spillere. Men se på reservbenken. Jeg sa til mine innbyttere at jeg ikke kunne se at de hadde en sjanse i "pausekampen" syv mot syv!

EM-kval for Ajdarevic
Astrit Ajdarevic er tatt ut i Sveriges U19-tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Island, Makedonia og Østerrike i perioden 11.-16.oktober. Kvalifiseringen arrangeres som en miniturnering i makedonske Strumica.