Plessis håper på mer spilletid

Damien Plessis har spilt mye under pre-season. Nå ønsker 20-åringen flere sjanser på førstelaget kommenede sesong. Liverpool håpefulle om Barry.

Damien Plessis imponerte da han debuterte mot Arsenal på Emirates Stadium forrige sesong. 20-åringen har fått mye tillit i sommerens treningskamper. Bare Diego Cavalieri og Andriy Voronin har spilt mer under pre-season enn franskmannen. Nå håper 20-åringen at Rafael Benítez vil gi ham sjansen når sesongen kommer i gang for fullt.
- I år håper jeg at jeg får sjansen til vise mer av meg selv, sier Plessis til L'Equipe.

- Monsieur Benítez ga meg min første Premier League-erfaring forrige sesong, med kampen mot Arsenal. Jeg takker ham for det.

- Jeg forstår at han er en god trener som liker taktikk. For å være ærlig ville jeg like å få mer spilletid, men man må fortjene det.

- Jeg føler det bra i Liverpool. Treneren er grei. Jeg får si han er en grei kar fordi han bruker meg i øyeblikket, ler Plessis.

Plessis bekrefter at Charles Itandje er på vei vekk.
- Jeg er skuffet over at Itandje ikke er her. Han må snart dra. Det er synd, avslutter 20-åringen.


Optimisme om Barry
Liverpool FC har fremdeles håp om et kjøp av Gareth Barry, bekrefter Tony Barrett i Liverpool Echo. 27-åringen skal, som vi nevnte tidligere i dag, være desperat etter å få slutt på denne transfer-sagaen. Han ønsker en overgang til Liverpool, og vil nå legge seg på en tøffere linje, istedenfor enn mykere, etter at Villa nektet å gjennomføre handelen.