Poengdeling for reservene

Liverpools reserver topper reservelagsligaen, og møtte i kveld Newcastle. Kampen endte utrolig nok målløst.

Liverpools reserver har ikke tapt en eneste kamp siden oktober i reservelagsligaen, og reiser til Newcastle med seks strake seire på samvittigheten. Laget topper reservelagsligaen, og kan øke sitt forsprang i toppen i kveld.

Gary Ablett har valgt ut følgende mannskap til å starte kveldens kamp: Peter Gulacsi, Stephen Darby, Mikel San José, Ronald Huth, Emiliano Insua, Ryan Crowther, Damien Plessis, Ryan Flynn, Ray Putterill, Jordy Brouwier, Krisztian Nemeth. På benken sitter Dean Bouzanis, Martin Kelly, Daniel Ayala, Gerardo Bruna og Andreas Simon.

Vi kommer til å oppdatere denne saken med scoringer, pauserapport og sluttrapport. Dersom du abonnerer på Liverpoolfc.tv sin e-season ticket, kan du se oppgjøret direkte fra kl 20.00.

Newcastles lag: Forster; Morris, Kadar, Doninger, Edgar, Tozer, Godsmark, Troisi, Donaldson, Baheng, Marwood.

Pauserapport: Liverpool hadde de største sjansene og var det beste laget i de første 45 minuttene på St. James Park. Venstreback Emiliano Insúa har vært banens beste spiller, og har også stått for to av Liverpools tre muligheter. Den første da han skjøt utenfor, og den andre da han spilte vegg med Brouwer, fikk ballen igjen inne i feltet, og avsluttet like utenfor Forster sitt mål. Den bakre fireren har virkelig vært bra, og Newcastle har ikke kommet seg til noen store muligheter. Liverpool har likevel slitt med å få tak på midtbanen, i Jay Spearings fravær. Ellers kan vi melde om dårlig utnyttede dødballer på St. James Park, og verken cornere eller frispark blir tatt godt nok vare på. Liverpool hadde en nestensjanse etter ca 40 minutter, der Nemeth, som forøvrig har sett skarp ut, stikker gjennom til Jordy Brouwer. Nederlenderens førstetouch er svak, noe som egentlig har vært litt typisk for den tidligere Ajax-mannen, og dermed får Newcastle-målvakten ordnet opp i det. Hadde det vært motstatt, og Nemeth som fikk sjansen, ville nok ballen mens sannsynlig gått i nettet. Leto mangler fremdeles på grunn av papirarbeid. Det ryktes at dette er fordi han var på vei til en søramerikansk klubb på lån i januar, men at dette skar seg.

Sluttrapport: Liverpool gikk hardt ut i andre omgang, og Nemeth var nærmest scoring for de røde da han skjøt i tverrleggeren etter forarbeid av banens desidert beste, Emiliano Insúa. De røde sløste fælt med sjansene, og kunne ha scoret flere mål i kveld. Muligens ble man også snytt for straffe, da San José skjøt ballen i handa på en Newcastle-mann i feltet etter en corner - selv om de så ut til å være uforskyldt. Martin Kelly kom inn for Ray Putterill tidlig i omgangen, mens Bruna erstattet en for dagen god Crowther. Andreas Simon fikk sin debut for reservelaget da han kom inn på slutten for Brouwer - og dermed avsluttet Abletts menn med tre ungarere på banen. Slik kampen utviklet seg vil Gary Ablett utvilsomt være skuffet med kun ett poeng, men det er ingen tvil om at reservelaget denne sesongen har mange unge spennende spillere.