Poengene viktigere enn scoringen for Riera

Albert Riera spilte en meget god kamp mot Wigan, og kronet verket med sin første scoring for Liverpool. Men poengene var viktigere for ham. Kuyt fryder seg over evnen til å snu kamper.

Albert Riera gjorde sitt første mål for Liverpool i helgens kamp mot Wigan, i hva som var hans sjuende kamp for de røde. Spanjolen var selvsagt lykkelig over debutmålet, men er mest opptatt av de tre poengene.

- Det fine med seire som denne, og den mot Manchester City, er at det viser hvor gode vi har blitt til å komme tilbake etter å ha ligget under. Det er en svært viktig egenskap, og et sterkt budskap til de andre lagene, sier Riera til Liverpool Daily Post.

- Vi skulle likt å vinne mer komfortabelt, og føre kampen fra første fløytesignal av. Men det går ikke alltid slik, legger han til.

- Andre lag hever seg mot oss, ettersom vi er et topplag, og da må vi takle det. Vi gir oss aldri. Det var en egenskap jeg merket meg med en gang jeg kom hit.

Det er tomålsscorer Dirk Kuyt enig i.

- Vi viste enorm viljestyrke ved å komme tilbake på denne måten. Det viser på en måte hvor langt vi har kommet siden i fjor. Vi har blitt veldig mye bedre. Dette var en kamp vi ville ha spilt uavgjort i, eller kanskje til og med ha tapt, for ett år siden, sier han.

- Vi bestod en test med denne seieren. Vi tok et nytt steg fremover ved å komme tilbake og ta alle tre poengene, selv om vi ikke spilte opp mot vårt beste.

- Vi ønsker ikke å måtte ta ut alt på denne måten så alt for ofte, men det tror jeg også vi slipper. Men ingen kan i alle fall påstå at vi ikke har evnen til å snu kamper denne sesongen. Vi har vist at vi har det som skal til for å greie det.