Pongolle har fått munnkurv

Florent Sinama-Pongolle og de andre Atletico-spillerne har nå fått forbud mot å uttale seg om UEFA-dommen. Momo Sissoko har fortsatt et godt forhold til Rafael Benitez.

Tidligere Liverpool-spiss Florent Sinama-Pongolle, nå Atletico Madrid, avslører til football365.fr at han har blitt ilagt munnkurv og ikke får si sin oppriktige mening om UEFA, og organisasjonens vedtak om å flytte Atletico v Liverpool bort fra Madrid.

Sinama-Pongolle hadde gledet seg til å ønske gamle lagkamerater velkommen til Vicente Calderon. Franskmannen ble bedt om å kommentere UEFA-vedtaket, men informerte om at han hadde fått munnkurv av sin arbeidsgiver.

- Klubben har gitt meg klar beskjed om å ikke snakke om dette. Jeg fikk en telefon med beskjed om dette i går kveld, fordi direktørene forventet at spillerne fikk spørsmål omkring saken. Klubben kommer uten tvil til å appelere dommen. Men ut over det kan jeg ikke si noe mer om dette temaet, siteres Sinama-Pongolle.

- Jeg hadde ingen problemer med Benitez
Mohammed Sissoko sier til italiensk presse at han aldri hadde problemer med Rafael Benitez i Liverpool, og at den eneste grunnen til at han forlot Merseyside var at det tiltalte ham å spille for Juventus.

- Det er ikke sant at jeg forlot Liverpool fordi jeg hadde problemer med manageren eller fikk lite spilletid. Jeg hadde aldri problemer med Benitez. Jeg har et kjempegodt forhold til ham, og han ringer meg fortsatt for å høre hvordan det går, avslører Sissoko til Calcio 2000.

- Juve var mitt eget valg. Jeg har beundret dem fra jeg var guttunge, og jeg husker når Zinedine Zidane spilte for dem. Jeg falt for Juve allerede som ung gutt.