Portsmouth ser på Benayoun

Manager Harry Redknapp innrømmer at det ikke nødvendigvis bare er Peter Crouch som interesserer ham på Anfield. Rykter om Rafael van der Vaart bagatelliseres.

- Det sier seg selv at jeg ville like en type som Yossi Benayoun, sier Harry Redknapp til The News.

Den erfarne manageren har tidligere gjort det klart at han gjerne vil hente inn Peter Crouch, som han har arbeidet sammen med tidligere i Southampton, men at Liverpool så langt har priset angriperen for høyt.

Benayoun har gjennomført en første sesong i Liverpool, hvor han til tross for at han ofte startet kampene på benken bidro med 11 scoringer og åtte målgivende pasninger. Hans kreative egenskaper er også noe ringreven Redknapp er klar over.

- Han er en toppspiller, men jeg vet ikke hvilke muligheter det er å få ham ut av Liverpool.

- Det er velkjent at jeg også liker Crouchie, men det virker ikke som om noe skjer i den forbindelse. Jeg tror Liverpool ønsker for mye penger for ham. Hvis det er tilfelle må vi bare søke etter neste mulighet.

I et feriepreget Liverpool Echo sies det at rykter om at Liverpool er interessert i å hente en Rafael van der Vaart verdsatt til £15M, ikke stemmer. Avisen mener at øverste prioritet nå er å hente inn Gareth Barry fra Aston Villa, og at salg av først og fremst Xabi Alonso og Peter Crouch skal gi finanser som både kan betale for midtbaneankeret og også åpne for ytterligere forsterkninger.