Pourie vil være seg selv

Den tyske tanksenteren på juniorlaget, Marvin Pourie, har tatt sitt første skritt i Liverpool og sier i et intervju at han er nå klar til å prøve å ta de neste trinnene på stigen.

- Marvin er støyende og krevende, sa rekkekamerat Nathan Eccleston i et intervju med The Kopite i vinter. - Men hvis du gir ham god service vil han sette sjansene, la han til. Totalt scoret duoen 30 mål denne sesongen, i en sesong hvor resultatene ikke var særlig gode for Liverpool U18.

I et intervju med tyske Ruhr Nachrichten, sier den 17-årige kraftpluggen at han vil gjøre det på sin måte i Liverpool, og at han nå har brukt tid til å finne seg til rette på og utenfor banen. Selvsikker, men ikke dermed nødvendigvis brautende. Typisk tysk, vil nok noen si.

- Jeg ønsker å komme meg videre i Liverpool, sier Marvin. 

- Steg for steg. Etter å ha vært igjennom et år på akademiet må jeg nå ta mer ansvar til neste sesong. Både på og utenfor banen.

- Jeg ønsker ikke å kopiere noen, jeg vil gjøre det på min måte.

- Privat har jeg selv pusset opp rommene jeg har hos den familien jeg bor sammen med. Jeg gjør det jeg kan i byen, når jeg skal på postkontoret, i banken, alt mulig. Jeg prøver å gjøre det jeg kan, og spør bare Liverpool om hjelp hvis det er nødvendig.

- Gjør ting enkelt, men gjør det perfekt. Det er en læresetning som Piet Hamberg formaner om igjen og om igjen.

Piet Hamberg har det sportslige ansvaret på Liverpools ungdomsakademi, hvor Marvin Pourie er ung nok til fortsatt å spille et år til på klubbens U18 lag. Han har rosende ord å si om tyskeren til Ruhr Nachrichten.

- Han har et stort talent som må utvikles på riktig måte. Marvin må selv være tålmodig og gi seg til at denne utviklingen fullføres. Det gjelder både på og utenfor banen. Han er absolutt en fin gutt å ha med å gjøre.