Preston ruster seg til storkamp

Hele Preston står på hodet foran cupkampen mot Liverpool førstkommende lørdag. Xabi Alonso holder kontakten med sin skadede landsmann Cesc Fabregas.

Utsolgt på Deepdale
Det blir ny tilskuerrekord på et ombygd Deepdale når Preston og Liverpool møtes til 3.runde i FA-Cupen på lørdag kveldstid. De tilreisende fra Merseyside vil skape stemning bak det ene målet på den passende tribunen "Bill Shankly Kop".

Hjemmesiden til Preston kan også fortelle at det snart er slutt på et spesiallagd skjerf til kampen og i det hele tatt så står man på hodet før de berømte gjestene fra Anfield kommer på besøk. En kamp som ble utsolgt på rekordtid.

Preston har hatt en bra sesong så langt og ligger på 7.plass og akkurat utenfor play-off i The Championship.

Xabi ringer Cesc
Cesc Fabregas forteller til Arsenals hjemmeside at Xabi Alonso ringer ham hver dag for å høre hvordan det går med kneskaden som vil holde midtbanespilleren ute i 3-4 måneder. Skaden kom som følge av en duell mellom de to spanske midtbanespillerne da Liverpool spilte på Emirates rett før jul.

- Siden kampen mot Liverpool har Xabi Alonso ringt mer hver dag, fortellere Fabregas. - Han er veldig bekymret men jeg har sagt at det ikke var hans skyld. Han prøvde bare å vinne ballen, slik som jeg gjorde, og det er slikt som skjer. Som fotballspiller jeg heldig som kan gjøre det jeg elkser hver uke, og det er alltid klar over risikoen med å kunne bli skadet.