Rafa advarer for skuespilleren Drogba

Rafael Benitez øker temperaturen foran onsdagens møte på Stamford Bridge ved å sette fokus på filmingen til Didier Drogba, mens John Terry mener at The Kop ikke er noe spesielt.

Etter at det nå bare er teorien som kan hindre Liverpool 4.plass i Premier League rettes full fokus mot onsdagens returkamp mot Chelsea i semifinalen av Champions League. Rafael Benitez har greid å skape noen av overskriftene allerede, ved å advare mot skuespillet til Didier Drogba og at man behøver en sterk dommer i London. Dette vil helt sikkert ikke bli det eneste bidraget i nervekrigen foran slaget på Stamford Bridge, og John Terry gjør sitt ved å hevde at man har et like bra hjemmepublikum som det han opplever i den røde delen av Merseyside.

- Du behøver en god dommer til å håndtere Drogba, slår Rafa fast. - Det er noe alle kan se klart og tydelig. Det er utrolig at en som er så svær mann kan falle så lett.

- Jeg har sett mange klipp av ham over de siste årene, slik at dette er ikke overraskende. Det er veldig imponerende, fortsetter Liverpools manager sarkastisk.

- Dette skjer alltid når vi spiller mot Chelsea. Martin Skrtel og Carra spilte godt mot ham, men dommeren ga ham likevel stadig frispark. Drogba fikk sju avgjørelser til sin fordel, og Torres bare tre. Prestasjonen til dommeren var skuffende fra første minutt av.

I programmet foran gårsdagens kamp mot Man Utd, prøver John Terry også å bidra til å virvle opp stemningen.

- Jeg må si at tilropene som vi spillere mottok fra deres fans var forferdelige, sier bortelagets kaptein om hva han opplevde foran The Kop. - Jeg er sikker på at hver eneste Chelsea fan vil gi dem dette tilbake.

- Vi har hørt mye om deres fans i de to forrige semifinalene og hvordan de har hatt en fordel ved å spille returkampen på Anfield.

- Vel, jeg skal si hva jeg mener. Våre fans er like gode som deres når det dreier seg om de store kampene. Jeg vet at dere også vil legge press på dem, og at dere vil bli så høylytte som det er mulig å være.