Rafa advarer mot Spurs

Liverpool må være på tå hev når de møter Tottenham. For tidlig å snakke om ligagull. Vent til etter jul, oppfordrer Rafa. Lampard synes Liverpool ser sterkere ut. Maradona ny sjef for Mascherano.

Topplaget i Premier League møter bunnlaget. Rafael Benítez advarer mot å la seg lure av tabellposisjonene. Tottenham fikk en svak innledning og sto uten seier før de møtte Bolton forrige helg. Da var manager Juande Ramos skiftet ut med Harry Redknapp. Det ga seier umiddelbart. På onsdag snudde Tottenham 2-4 til 4-4 mot Arsenal på Emirates Stadium.
- Det er vanskelig å si om det vil gå bedre eller verre for dem i fremtiden, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Men det vil alltid være bra på kort sikt fordi spillerne ønsker å imponere den nye manageren.

- Jeg tror de besitter mye kvalitet. De trenger tid, men det er klart de bør ligge høyere på tabellen.

- Roman Pavluchenko og Luka Modric er offensive spillere. Jermaine Jenas er også en god spiller. Det er årsaken til at jeg har tro på at de vil vise fremgang. Tottenham har mye kvalitet.

- David Bentley er enda en god spiller. Han kan skyte fra distanse og er farlig. Pepe Reina må være klar over ham.

Selv med 26 poeng av 30 mulige synes Rafael Benítez for tidlig å snakke om ligagullet. Han mener at Premier League begynner å ta form først i januar.
- Folk her snakker alltid om hvor viktig julen er her i England fordi vi spiller mange kamper på få dager.

- Hvis vi fortsatt er på toppen av tabellen etter jul, så kan vi snakke om dette.

- Med den mentaliteten og selvtilliten vi har, kan vi kanskje bli på toppen av tabellen i lang tid.

- Liverpool ser sterkere ut
Liverpool beseiret Chelsea 1-0 på Stamford Bridge søndag. Chelseas midtbanespiller Frank Lampard lar seg lite påvirke av at de røde har fått et forsprang på tre poeng.
- Jeg vil ikke si at det bekymrer meg, men de ser definitivt sterkere ut enn de har gjort tidligere år. Det kan man se på måten de presterer, uttaler Lampard.

- Det de må er å fortsette slik gjennom hele sesongen. Det gjorde vi når vi vant ligaen, og det har Man United gjort de siste to sesongene.

- Det gjenstår å se om Liverpool kan klare. Men de er utvilsomt én av de sterke utfordrerne.

Maradona blir ny sjef for Mascherano
Diego Maradona blir ny landslagssjef for Argentina. Det argentinske fotballforbundet forventer å offentliggjøre utnevnelsen på tirsdag. Maradona vil i såfall få sin debut i privatlandskampen mot Skottland på Hampden Park 19. november. Allerede til helgen er den tidligere storspilleren på plass i England for å finsikte landslagsspillere.
- Jeg vil reise til England på lørdag for å se Tevez og Mascherano, uttaler Maradona.