Rafa brukbart fornøyd

Liverpoolmanager Rafael Benítez var glad for resultatet og avansement , og alt i alt brukbart fornøyd med kveldens kamp mot Crewe - men skulle gjerne sett at laget hans drepte kampen.

Liverpool spilte ingen stor kamp foran 28,391 tilskuere på Anfield i kveld, og Crewe var nære på å fikse seg ekstraomganger med en sen utligning. Rafa skulle selfølgelig gjerne sett at man punkterte kampen lenge før.

- Som alltid i denne typen kamper er det slik at om du ikke scorer det tredje målet og avgjør, kan det bli litt nervøst, sa Rafa til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Jeg synes vi hadde nok sjanser til å score det tredje målet. Vi visste at de ville komme fremover mer mot slutten og gi rom bakover, så vi satte innpå Fernando Torres. Han hadde muligheter til å punktere kampen.

- Men vi scoret to flotte mål. Jeg synes Daniel Agger var fantastisk, og Lucas er en spiller som liker å komme seg inn i boksen - så han kan score flere mål som dette. Det var et positivt resultat, og en veldig positiv reaksjon fra spillerne da Crewe utlignet. Det eneste som var synd var at vi ikke fikk scoret de siste målet som drepte kampen.

Manageren gjorde det klart at han ser på denne turneringen som svært viktig, spesielt fordi den gir de unge spillerne en mulighet til å vise seg frem.

- Jeg synes vi hadde mange unge spillere i dag som spilte bra. Arbeidsmoralen deres var god, og kampen ble spilt i høyt tempo, men de gjorde det greit i dag. Alle turneringer er viktige, så vi vil alltid forsøke å skape flere sjanser, avsluttet spanjolen.