Rafa enig med Gerrard

Benitez sier seg helt enig med Gerrard i at innsatsen i ligaen har vært skuffende, men ber nå alle bruke energien på å redde stumpene av sesongen. Mimms skrev under for York City.

Rafael Benitez sier i et intervju med Liverpool Echo i dag at alle i klubben er skuffet over at Liverpool ikke har klart å henge med i tittelkampen denne sesongen. Manageren uttaler at Steven Gerrard slett ikke er alene om å være skuffet over at de røde ikke har klart å henge med Manchester United og Arsenal i toppen av tabellen. Nå ber han alle i klubben om å bruke all sin energi på å redde stumpene av sesongen, ved å ta fjerdeplassen og fortsette fremgangene i Champions League.

- Alle i Liverpool FC er enige med Steven, det er det ikke tvil om. Vi hadde håpet å ligge bedre an på tabellen, og det faktum at vi ikke gjør det er en skuffelse for alle. Nå er det viktig å konsentrere seg om det vi fortsatt kan oppnå. Vi er fortsatt med i Champions League, og vår statistikk i den turneringen er noe de fleste klubber misunner oss, slår spanjolen fast.

- Vi er også fortsatt sterke i troen på at vi skal ende blant de fire beste i ligaen, noe som selvsagt betyr at vi vil være kvalifisert også til neste års Champions League, avslutter han.

Share Liverpool FC har fått etablert en styringsgruppe
Mer enn 40 000 personer skal ifølge Rogan Taylor nå ha svart på spørreundersøkelsen til Share Liverpool FC. Taylor har nå fått satt opp en egen styringsgruppe for tiltaket, der han har samlet erfarne folk innen bank og finans, juss, markedsføring og kommunikasjon.

- Samtlige er Liverpool-fans som har holdt med Liverpool i mange år, forsikrer han.

Selskapet Share Liverpool FC Company Ltd har også blitt etablert.

- Vår nettside har blitt besøkt av folk fra over 150 land. Fire land dominerer; England, Norge, USA og Irland, opplyser Taylor.

Den nevnte styringsgruppen var samlet for første gang på lørdag. Det vil imidlertid fortsatt gå noen måneder før man er i stand til å gå ut med et konkret tilbud for de som ønsker å kjøpe en askje i Liverpool FC. Taylor satser også på å få knyttet til seg flere Liverpool-legender, og duoen Phil Thompson og John Aldridge har allerede takket ja til å engasjere seg i saken gjennom å betale £5000 hver seg.

- Vi kommer til å gjøre et seriøst forsøk på å nå våre mål, selv om vi så langt kun har fått lovnader på i overkant av £90M. Vi ber folk om å ha tålmodighet med oss. Dette er en omfattende idé som krever skikkelig organisering og støtte, sier Taylor.

Så langt har 9 500 personer sagt at de definitivt vil kjøpe en aksje, mens 9 000 har sagt seg interessert samtidig som de ber om mer informasjon.

Målet er som kjent å få 100 000 supportere til å reise hele £500M.

Mimms forlot Liverpool
Det viser seg nå at den unge keeperen Josh Mimms forlot Liverpool ganske så ubemerket under transfervinduet i januar. 18-åringen skrev da under på en permanent kontrakt med York City ut inneværende sesong, hvor han i utgangspunktet blir for andrekeeper å regne.

- Oppholdet i Liverpool var en god erfaring å ta med seg. Jeg fikk se hvordan ting fungerer i en stor klubb, men jeg var milevis unna en førstelagsplass. Nå er det godt å være i førstelagsdiskusjonen i en klubb på et lavere nivå, uttaler unge Mimms til York-avisen The Press.

Keeperen sluttet seg til York allerede i oktober på såkalt "work experience", men valgte altså å skrive under permanent for Blue Square Premier-klubben i januar.

- Jeg har hatt en fin tid i York, og det var godt å få en permanent kontrakt. Forhåpentligvis kan jeg nå begynne å legge litt press på førstelagskeeper Tom Evans, sier Mimms, som har sittet på reservebenken for førstelaget til York i hele 21 kamper siden han forlot Liverpool U18.