Rafa ferdig med Klinsmann-affæren

Rafael Benitez bekrefter overfor Daily Post at han har fått svar på sine spørsmål rundt ledelsens møter med Jürgen Klinsmann, og anser seg nå som ferdig med saken. Ablett skuffet etter finaletap.

Rafael Benitez bekrefter overfor Liverpool Daily Post at han nå har fått klarhet i hva som skjedde da Liverpools toppledelse holdt møter med Jürgen Klinsmann før jul. Manageren anser seg nå som ferdig med denne saken.

- Jeg har fått klarhet i dette nå, siteres han i den lokale morgenavisen.

- Marine fortjente seieren
Gary Ablett klarte ikke å skjule skuffelsen etter at hans unge reservelag i går tapte finalen i Liverpool Senior Cup 1-0 for Marine. Et straffespark seks minutter før slutt skilte lagene. Ablett mener at hans spillere ikke spilte opp mot sitt sedvanlige nivå.

- Marine fortjente seieren, ettersom vi ikke spilte bra nok til å vinne. Vi åpnet kampen bra, og var det førende laget i de første 20 minuttene. Etter det fungerte ikke spillet vårt, konstaterer han til liverpoolfc.tv.

- Marines scoring kom fra et straffespark som absolutt kan diskuteres. Det virket nesten som om linjemannen var flau over at han viftet. Men vi fortjente egentlig ikke bedre, og det fortalte jeg spillerne etter kampen.

- Jeg ønsker ikke å fremstå som en dårlig taper, men jeg skjønner ikke hva vi skal få ut av å spille på så dårlige baner som dette. For oss handler dette om å utvikle unge spillere, men de vil ikke ha hatt noen nytte av denne kampen. Det var umulig å få kontroll på ballen, og umulig å slå en pasning på denne banen.

- Det ble en fysisk tøff kamp, og våre spillere er ikke helt klare til håndtere slikt ennå. Vi hadde problemer med å forsvare oss mot Marines lange fremspill.

Nå velger Ablett å se frem til sluttspillfinalen i reserveligaen, mot Aston Villa på Anfield den 7.mai.

- Jeg vil gi spillerne noen fridager i neste uke. Vi må få dette tapet ut av systemet og se frem til playoff-finalen mot Aston Villa. Det blir spesielt for guttene å få lov til å spille på Anfield for første gang. Vi ser frem til det, avslutter han.