Rafa forbannet på England

Rafael Benitez skal være mildt sagt lite fornøyd over at Steven Gerrard måtte kjøre ned til Englands treningsleir for å bevise at han var skadet.

Over halvparten av de spillerne som regnes i startelleveren til England har meldt forfall til morgendagens privatlandskamp mot Tyskland i Berlin. Det har skapt store overskrifter på øyriket at de største klubbene har gitt beskjed om at flere av deres nøkkelspillere ikke vil være tilgjengelig for Fabio Capello.

Wes Brown, Rio Ferdinand og Wayne Rooney er ikke med fra Man Utd, Ashley Cole og Frank Lampard blir igjen i London med Chelsea, mens en lyskeskade altså gjør at Steven Gerrard blir igjen på Merseyside.

Rafael Benitez skal ha vært rasende etter at Gerrard ble påkrevd å kjøre ned til London og tilbake for å bli undersøkt av legeteamet til England, med en klar henvisning om at Fabio Capello ikke trodde på at Gerrard skulle være skadet. Røntgenbilder skal klart ha vist at scouseren har en liten avrivning i en muskel i lysken, noe som ble påvist etter at kapteinen klaget over smerter etter 2-0 seieren mot Bolton.

Dette bekreftes også av talsmannen Adrian Bevington fra FA. - Det faktum at spillerne har kommet hit ned og blitt undersøkt gjør at vi er komfortable med at de har legitime skader. Røntgenbilder viser det, slik at det ikke skulle være grunn til noen hentydninger eller mistanke om noe annet. Spillerne selv er svært skuffet over at de ikke er i stand til å spille for England på onsdag kveld.