Rafa fornøyd med bredden i troppen

Rafael Benitez mener at dagens kamp beviste at Liverpool har god bredde i troppen. Roy Hodgson mener at kampen var jevnspilt. Pourie med proffkontrakt til 2010.

Rafael Benitez sier til Sky Sports News at dagens seier over Fulham viser at Liverpool har god bredde i troppen, og spanjolen benyttet anledningen til å slå tilbake mot dem som på forhånd kritiserte ham for at han ville mønstre et reservepreget lag i dagens kamp.

- Når du har 38 kamper å gjøre det på, bør du klare deg selv. Alle bør konsentrere seg om sitt eget lag. Jeg aner ikke hvilke lag motstanderne vil mønstre, så jeg prøver å konsentrere meg om mitt eget lag.

- Laget spiller bra og vinner kamper nå. I dag brukte vi spillere som behøvde å vise seg frem, og derfor er jeg virkelig glad for laginnsatsen i denne kampen. Vi har en bedre tropp denne sesongen, og vi så i dag at vi hadde nok kvaliteter til å vinne kampen. Dersom du ønsker å kjempe om trofeer, må du utnytte troppen din.

Benitez ble også konfrontert med Neil Warnocks tirade fra i går etter kampen.

- Noen fortalte meg om disse kommentarene. Vi visste at Warnock var elendig som manager. Forhistorisk. Men vi visste ikke han var så elendig som person. Jeg vil snakke med mine advokater om dette, men vi trenger ikke å kaste bort tid på ham.

- Alle managere har et ansvar for hvilket lag man tar ut i hver kamp, og jeg plikter å utnytte troppen min. Jeg tok ut et lag som jeg trodde kunne vinne kampen i dag.

Hodgson mener at Fulham matchet de røde
Fulham-manager Roy Hodgson mente at det var effektiviteten foran mål som skilte de to lagene på Craven Cottage i dag, og at kampen som sådan var jevn.

- Ser man bort fra det som skjedde innenfor de to 16-metrene, så matchet vi dem ganske godt. Men dessverre kom vi bakpå etter deres scoring i første omgang. Kampen ble avgjort da de gjorde sitt andre mål, slår han fast til BBC Sport.

- Jeg synes vi spilte jevnt med dem i hele kampen, rent spillemessig, men i fotball er det målene som teller. Liverpool scoret, og vi gjorde det ikke. Dessverre klarte vi ikke å omsette ballinnehav i scoringer, og det første målet vi slapp inn var ganske billig. Vi presset på for en utligning da de avgjorde kampen.

- Liverpool jobbet hardt og var veldig profesjonelle. Det viste seg å være vanskelig å slå dem, selv på hjemmebane. Men vi ga alt vi hadde, og spillerne kan være stolte over innsatsen. Vi ble slått av et godt lag, og vi ble aldri utklasset. Selv 2-0 var for mye.

Ballack glad for hjemmebanefordel i returen
Chelseas skadede midtbanespiller Michael Ballack har benyttet helgen til å synse rundt de to semifinalene i Champions League mot Liverpool. Tyskeren føler seg trygg på at den fordelen Chelsea har av å spille hjemme i returkampen blir avgjørende.

- Det er veldig spennende å være i semifinalen, og vi ser frem til disse to kampene. Liverpool har slått oss ut på dette stadiet i turneringen to ganger tidligere, og nå ønsker vi å få satt skapet på plass. Vi spiller hjemme i den siste kampen denne gangen, noe som er en forskjell fra i fjor. Det kan være tungen på vektskålen for oss, sier han til britisk presse i dag.

- Liverpool har et sterkt lag, og de er veldig fokuserte på Champions League. Jeg er ikke overrasket over at de hvilte spillere med tanke på denne semifinalen, akkurat som de gjorde i fjor. Men vi håper at det er vårt år i år.

Pourie har signert proffkontrakt
Ruhr Nachrichten melder at Marvin Pourie for noen uker siden skrev under en proffkontrakt med Liverpool som løper frem til sommeren 2010. Nå er målet å bli flyttet opp fra akademiet til Melwood for tyskeren.

- Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å klare det, men erkjenner at jeg må ta ett skritt om gangen, sier han.