Rafa forsvarer Dossena

Rafael Benítez mener Andrea Dossena jobber veldig hardt. Supporterne må være tålmodig med nyervervelsen. Mosaikk for Michael Shields.

Rafael Benítez mener supporterne må ha forståelse for at Andrea Dossena trenger tid for å finne seg til rette etter overgangen fra Udinese. 27-åringen har langt fra imponert de gangene han har fått sjansen, men det var muligens bedring å spore i kampen mot Marseille på onsdag. Fabio Aurelio er ute i to uker, og det vil gi Dossena flere sjanser på venstrebacken i tiden fremover. Benítez har tro på at italieneren fortsatt kan slå til i Prermier League.
- Det viktigste for meg er at han jobber veldig hardt, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Her om dagen, mot Marseille, prøvde han å imponere. Han var bra med fremover. Ok, han gjorde noen defensive feil, men han blokkerte også noen skudd.

- Han jobber veldig hardt, men kanskje bør han bli litt roligere og mer avslappet når han spiller. Nå er han litt anspent.

Dossena har vært på banen i 13 kamper (11+2), to færre enn Aurelio (11+4). I samme periode har han også spilt tre landskamper for Italia. Det bør være et bevis for kvalitet.
- Det er vanskelig fordi italiensk fotball er veldig taktisk. Alle står sammen. De spiller ikke mange langballer heller. Det er mindre fysisk enn engelsk fotball.

- Han vil trenge tid, men hovedsaken for meg er at han ønsker å forbedre seg.

- Han har behov for å bli kjent med systemet, og han vil bli bedre. Du vet aldri hvor lang tid det vil ta, men forhåpentligvis vil han være bedre i neste kamp.

Mosaikk for Michael Shields
Liverpool FC støtter kampen for å få Michael Shields frigitt. En supporterprotest skal avholdes før West Ham-kampen på mandag, og den har fått sin fulle støtte på Anfield. En mosaikk vil bli avduket på The Kop, og Liverpools spillere vil ha på seg t-skjorter under oppvarmingen med tekst om at Michael Shields må løslates fra fengsel.