Rafa fortsatt bekymret over Gerrards nakke

Rafael Beniez frykter fortsatt at Steven Gerrards nakkeskade ikke skal leges i tide til tirsdagens semifinale mot Chelsea.

Rafael Benitez skal fortsatt være bekymret for Steven Gerrards nakkeproblemer med tanke på tirsdagens semifinale i Champions League mot Chelsea.

- Det er alltid vanskelig å vite hvor alvorlig en nakkeskade er. Vi har hatt problemer med dette med enkelte spillere før, hvor det viste seg at de ikke var i stand til å spille, sier han til Press Association i dag.

- Jeg kommer til å snakke med doktoren, og sammen vil vi bestemme om Steven kan spille. Dersom du spør spilleren, vil han helt sikkert si at han selvsagt kan spille. Steven ønsket å spille mot Fulham også, men vi kunne ikke la ham gjøre det ettersom han nesten ikke klarte å se meg inn i øynene når han snakket med meg, på grunn av nakkeproblemene.

- Han er blitt bedre nå enn han var da skaden oppstod på trening. Vi holdt på å terpe på spillemønster og innlegg, og alle innleggene så ut til å havne hos ham. Han headet så mye at han etter en stund ikke klarte å røre hodet fra side til side.

- Chelsea vil være klar over at jeg hvilte noen spillere i går, men de har hatt noen ekstra dager med hvile selv. Spillerne vil avgjøre denne kampen, ikke managerne. Jeg føler ikke noe press foran kampen, avslutter Benitez.