Rafa fremhever Keane og El Zhar

Rafa trekker frem El Zhar, og synes Keane viser fremgang. Manageren jakter spillerforsterkninger. Vinnerlag har evne til å avgjøre kamper på dårlige dager. Vi blir vanskelige å slå.

Robbie Keane, sammen med Andrea Dossena, debuterte i offisiell kamp på Anfield mot Middlesbrough.
- Jeg synes han var ganske bra. Forståelsen med Torres var mye bedre. Han jobbet hardt, med gode bevegelser. Nøkkelen er at resten av laget gir dem gode pasninger, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

Benítez trekker også frem Nabil El Zhar som ble byttet inn etter 82 minutter. I en klassisk kantrolle hjalp han Liverpool med å snu kampen.
- Det er årsaken til at Nabil var en nøkkelspiller for oss. Jeg sa til ham: "hold bredden, hold bredden", og han tilførte oss spill på kanten.

- Dossena gikk fremover i første omgang og Arbeloa i andre omgang, men våre vinger er ikke spillere som holder seg på krittet. Vi må forsøke ved backene våre og holde det andre laget tilbake.

Benítez håper nå å få inn spillerforsterkninger før overgangsvinduet stenger 1. september.
- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men jeg er ikke fornøyd med lagets prestasjon. I de tre siste kampene har vi ikke spilt bra, men vi spilte virkelig bra under pre-season. Hvis vi kan hente inn nye ansikter, så vil konkurransen bli bedre og vi kan forbedre oss. Hovedsaken for meg er spillernes mentalitet. Vi forsøkte til slutt, vi gikk fremover, jobbet virkelig hardt med besluttsomhet, og det er viktig.

Rafa tror andre lag vil få det vanskelig med å stoppe de røde når formen kommer.
- Jeg vil forsøke å finne noe positivt fra slike typer kamper. Det er at vi vant uten å spille bra. Forrige sesong spilte vi bra i mange kamper, men vi scoret ikke mål på sjansene vi hadde. Nå har vi seks poeng av seks mulige. Når alle er klare, vil vi spille mye bedre. Da vil det bli vanskelig å stoppe oss.

Det å snu 0-1 til 2-1 med fem minutter igjen å spille viser at laget har riktig mentalitet til å hevde seg i toppen denne sesongen
- Hvis man spiller dårlig og vinner, viser det at man har mentaliteten til å være utfordrere og vinne trofeer. Det er en positiv ting. Folk snakker om at Manchester Unitd og Chelsea er heldige når de ikke spiller bra, men likevel vinner kamper. Men de har mentaliteten og kvaliteten man trenger for å vær heldig.