Rafa går for seier

Rafael Benitez sier at Liverpool vil prøve å vinne i Belgia, og i det minste få et bortemål. Standard Liege har sendt privatfly til Beijing for å hente tilbake sin stjernespiller.

Liverpool fløy til Belgia i dag for å gjøre de siste forberedelser foran morgendagens Champions League kvalifisering mot Standard Liege. Rafael Benitez er glad for at returen spilles på Merseyside om to uker, men ønsker likevel å gå for en seier på bortebane.

- En seier vil være et godt resultat for oss, så vi vil prøve å få det til, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Hvis ikke det er mulig ønsker vi i det minste et mål på bortebane.

- Vi har sett videoer av Standard og fått rapporter, men det er vanskelig å vite hvordan de vil spille på dette tidspunkt av sesongen. Ikke minst siden de har fått tilbake en spiller fra OL. 

Spilleren det er snakk om er Marouane Fellaini. En høyvokst midtbanespiller som spilte da Belgia tapte 1-0 mot Brasil og Lucas for noen dager siden. Sjefen i Standard Liege, Lucien D?Onofrio, har hentet Fellaini i sin private jet for å kunne spille denne kampen. Standard har også en annen midtbanespiller, Landry Mulemo, med i den belgiske olympiatroppen.

Det skal ha gått rykter om at Andriy Voronin ikke skal være tatt ut i Liverpools registrerte tropp til kvalifiseringskampene, og som et mulig salgsalternativ vil en anta at ukraineren er lite aktuell for spill uansett. Rafa avviser imidlertid at spilleren som har scoret tre mål under pre-season ikke er med i troppen.

- Voronin har gjort en god jobb under pre-season og scoret noen mål, slik at han har god selvtillit, bekrefter Rafael Benitez.

- Han har vist at han er en god spiller og derfor er han med i troppen. Jeg er overrasket over at noen snakket om at han ikke var med i vår spillertropp, da vi ikke leverte den til UEFA før i går. Spillerne selv visste heller ikke hvem som var med på den listen før i går.