Rafa håper å selge Pennant i januar

Rafael Benitez er lei av Jermaine Pennants utsvevende livsstil, og ønsker å selge vingen i januar. Manageren hadde fått lov av eierne til å nevne kontraktsforhandlingene til media.

Rafael Benitez ivrer etter å få solgt Jermaine Pennant under transfervinduet i januar. Det skriver The Times. 25-åringen var ikke med i troppen til Carling Cup-kampen mot Tottenham på onsdag, og det virker som han nå fullstendig er ute i kulden. Liverpool-manageren skal være svært utilfreds med Pennants livsstil og manglende evne til møte presis til trening og kamper.

Benitez ønsket som kjent å kvitte seg med Pennant i sommer, men vingens lønnskrav gjorde at overganger til Stoke og Blackburn falt i fisk. Benitez informerte Pennant om at han ikke ville få særlig mye spilletid denne sesongen allerede i sommer, og manageren skal ha blitt forarget over at Pennant likevel valgte å bli på Anfield.

Pennant har spilt kun to ligakamper denne sesongen, hjemme mot Wigan og Portsmouth. Totalt har han spilt 247 minutter med førstelagsfotball.

Både Blackburn og Stoke skal fortsatt være interessert i å kjøpe Pennant, om prisen er den rette i januar. Liverpool må nok uansett ta et stort tap på en spiller som kostet dem £6.7M sommeren 2006.

Rafa hadde fått grønt lys til å snakke om kontraktsforhandlingene
The Times dementerer ellers sitt oppslag fra ett døgn tilbake, der avisen skrev at Tom Hicks og George Gillett jr var forbannet på Rafael Benitez fordi han hadde fortalt pressen om de nært forestående kontraktsforhandlingene han skulle ut it.

- I motsetning til hva som har vært rapportert tidligere, hadde ikke klubbens eiere noe i mot at Benitez gikk ut med at han skulle diskutere en kontraktsforlengelse. Innledende forhandlinger mellom klubben og Benitez sin agent, Manuell Garcia Quillon, forventes å starte snart, og manageren har fått grønt lys til å snakke om temaet, skriver The Times nå.