Rafa håper dommeren ignorerer Ferguson

Alex Ferguson har på sedvanlig vis vært ute i media og lagt press på dommer Steve Bennett før søndagens storkamp på Old Trafford. Rafa tror Bennett er for rutinert til å gå på limpinnen.

Alex Ferguson har begynt sine sedvanlige triks foran søndagens storkamp på Old Trafford. Steve Bennett, som skal dømme kampen, er ikke akkurat favorittdommeren til United-manageren, etter å ha gitt Cristiano Ronaldo to av de tre røde kortene han har fått i engelsk fotball. Nå har skotten valgt å legge press på Bennett foran søndagens kamp, ved å be dommeren om å beskytte Ronaldo bedre.

Også Rafael Benitez har merket seg at Ferguson nå forsøker å legge press på søndagens dommer, og Liverpool-manageren ber nå Bennett om å ignorere skottens forsøk på å bringe den sortkledde ut av balanse.

- Ferguson er dyktig til å komme med slike utspill. Etter at United røk ut av FA-cupen mot Portsmouth snakket han om dommerne, og nå gjør han det igjen før en viktig kamp mot oss, der han ber dommeren om å beskytte Ronaldo. Dette er imidlertid en erfaren dommer, som kjenner Ferguson. Alle lag og alle spillere må behandles likt, uttalte Benitez på dagens pressekonferanse.

- Jeg ble ikke akkurat overrasket over å høre hva Ferguson har sagt. Jeg ønsker imidlertid å gå til kampen på de samme premisser som vår motstander. Jeg tror dommeren er rutinert og sterk nok til at dette ikke påvirker ham.

- Ferguson er smart og erfaren. Jeg vet ikke eksakt hva prøvde å oppnå med disse uttalelsene, men dersom Ronaldo trenger ekstra beskyttelse, må det samme gjelde for Torres og Gerrard, og alle andre dyktige spillere i ligaen, avsluttet Benitez.