Rafa kaster ikke inn håndkleet

Øynene er rettet mot Liverpools manager foran kveldens kamp mot Inter, men Benitez sier han er fullstendig fokusert på sin jobb. Thompson mener at det kan bli en skjebnekamp på Anfield.

- Må holde det gående
Liverpool er 19 poeng etter Arsenal i ligaen, de er slått ut av Ligacupen og sist onsdag måtte man altså bite i gresset mot Barnsley i FA-Cupen. I sin fjerde sesong på Anfield er nå Rafael Benitez under sterkt press foran møtet med Inter i Champions League. Manageren selv sier at han har ingen planer om å forlate Liverpool.

- Jeg har arbeidet (som trener/manager) i 21 år nå. Jeg har gode minner og jeg har dårlige minner, forteller Rafa til pressen før møtet med italienerne.

- Mitt engasjement for denne klubben er 100 %. Vi må holde det gående. Det er den eneste måten å snu ting på.

- Alle vet at vi må være veldig skuffet og at vi ønsker å bli bedre. Det vil vi også prøve på.


- Må vinne mot Inter
En rekke tidligere spillere har de siste dagene kritisert Rafael Benitez og den jobben han gjør i Liverpool FC. Tidligere kaptein og assisterende manager, Phil Thompson, pleier å være positiv til det som skjer i hans klubb, men Thommo mer enn antyder til Sky at kampen mot Inter kan bli noe av en skjebnekamp.

- De må få noe ut av den kampen, de må vinne. Det legger et utrolig stort press på Rafa, og laget må prestere på tirsdag. Det blir en enorm kamp, ikke bare for klubben men også for Rafa Benitez, tror Thompson.

- Han vet at spørsmål vil bli stilt (etter tapet mot Barnsley), hvorfor det skjedde og hvordan det gikk til.

- Jeg tror de fleste managerne hadde plukket ut det samme laget som han. Å ha Peter Crouch og Dirk Kuyt på topp burde vært nok til å vinne mot Barnsley. Dessverre så skjedde det ikke og presset er nå massivt.